reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Cześć dziewczyny, dopiero co wróciłam, trochę zmęczona, ale od razu mnie orzeźwiło jak obejrzałam ostatnie zdjęcia i poczytałam trochę o "pierwszym murzynie RP", aż się popłakałam ze śmiechu  :laugh: :D. Jesteście po prostu odjazdowe. ;D

reklama
Hej dziewczyny!!!Ale super zdjęcia,ale Karolla pobiła wszystkich ;D ;D :laugh:Masz może autograf? :laugh: ;D ;D
Ja ostatnio cierpie na brak czasu...(zaplanowałam wielkie porządki:mycie okien, pranie dywanów itd).Kiedy wkoncu skończymy też wkleje jakieś zdjęcia.Na razie pozdrawiam Was serdecznie. :)

hej laseczki,sliczne dziewczyny z Was,a ja tak z innej beczki
pomozcie mi prosze,dzisiaj taks trasznie sie czuje,w nocy sie obudzilam i mnie mdlilo,nad ranem zwymiotowalam i poczulam sie lepiej,zjadlam platki z mlekiem i sie polozylam,jak wstalam to zwymiotowalam,teraz wypilam herbate mietowa....i na razie nie wymiotuje,ale nawet spacerowanie sprawia mnie o mdlosci...cala ciaze nie wymiotowalam (moze z 5 razy przy myciu zebow) ,nie mialam zadnych dolegliwosci,i teraz w takim okresie meczy mnie?jadlam to co wszyscy,nikt nie wymiotuje,tylko ja
mam nadzieje,ze nie dzieje sie nic zglego z bobaskiem,cos mi sie w brzuszku przewraca,wiec chyba jest ok
tez tak macie czasami???

Nio... wreszcie dorwalam sie do kompa (pol dnia moja mama ciagala mnie po sklepach i srobilam mnostwo dzidziusiowych zakupow.... zrobie moze zdjatka wieczorkiem)....
Jestescie super. Uwielbiam ogladac zdjecia (zwlaszcza cudze i takich fajnych laseczek)... ale niestety... w porownaniu z przewodniczacym jestescie do bani!!!! ;-) Jego nikt nie przebije :-)
Kacha.... ja w pierwszym trymestrze puscilam pawia tylko raz i mam wrazenie, ze to nie byly ciazowe nudnosci, tylko zwykle problemy zoladkowe....
Natomiast teraz..... no niby nie "pawiuje", ale....
Wiec moze to normalne???? Zreszta czytalam kiedys tutaj na bb (tylo w innym mioesiacu), ze dziewczyna miala nudnosci wlasnie dopiero po skonczeniu pierwszego trymestru i do konca ;-(
Mam nadzieje, ze to nas jednak nie czeka...

Kacha a może tak dla wszelkiej pewnosci przynajmniej do ogolnego sie wybrać. Bo jak to zatrucie to może cos doradzi. Trzymaj sie słonko

Ja też mam w planach wielkie porządki, jutro mam przesegregować wór ciuszków dziecięcych od siostry ::) Pewnie przy okazji częśc z nich wypiorę, wyprasuję, i ułożę w nowej komodzie ;D

Hej kochane babeczki :)
Właśnie wróciłam od babci która wyszła ze szpitala bo miała udar niedokrwienny. Bardzo się bałam czy wszystko będzie ok ale jest bardzo dobrze!!! :) Także mam teraz bardzo dobry humor :) i gotuję kukurydzę ;)

Karolla super zdjęcia :)

Izza fajnie że masz co segregować :) eh.... brakuje mi czegoś takiego :) w pon albo wtorek wybieram się na zakupy :)

reklama
Do góry