reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Chciałam dopisać do pierwszego posta datę urodzenia mojego smyka Kubusia, ale coś nie wyszło :( No i chciałabym stworzyć tak piękne strony, albo chociaż dodatki do pojawiających się odpowiedzi jak pozostałe Mamy, ale jeszcze nie potrafię :(

Nikita jeszcze raz gratulacje, teraz już gratuluję poczęcia synka no i żeby do końca synkiem został, a nie tak jak u MadziS było ;-)

Wszystkiego najlepszego
dla rocznej już Kaudusi

Dla Kubusia Natki
również słodka buźka
niech chłopak rośnie w siłę
w zdrowiu i spokoju

reklama
Dzieki dizewczynki
wiecie co sie narobiło mało brakowała a na urodzinkach córci by mnie nie bylo
wylądowałam w sobote w szpitalu na kardiologi kurna przeciez ja mam dopiero 27 lat a serducho mi nawaliło tzn niby mam jakas tam arytmie prze co mam czestoskurcze az mi sie słabo robilo :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ale najlepsze jest to ze oni nie wiedza dlaczogo to mi sie zrobiło:-:)-:)szok::szok:
najwazniejsze ze z małym ok jemu nic sie nie stało i mu nic niegrozi no ale brac leki na serce musze brac a i wypłukał mi sie potas wiec biore konska dawke no duzo magne b6
Robert to mało sam ze strachu o mnie bo pogotowie mnie zabrało nie zszedł
chłop mi sie popłakał :-:)-:)-:)-:)-(
chcieli mnie jeszcze potrzymac ale jak juz w niedziele od 14tej juz nie miałam tych skokow a leki to umiem sobie sama podac a poza tym robert musi isc do pracy a przy bablu to nie ma kto nam pomoc bo tesciowa ponad 200km a moja mama to nawet jak by była zdrowa to bym jej dziecka nie powierzyła

no ale teraz juz jestem w domu i czuje sie zdecydowanie lepiej:happy::tak:

Do góry