reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Sama niewiem od czego zaczac :) chyba od poczatku
tzn niestety nabawilam sie Zapalenia cycka i antyboityki nic nie pomogly wiec co zrobil mi sie ropien meczylam sie z tym ponad miesiac az mi musieli go na kuc i moze szczegolow niebede pisac bo to niesmaczne :baffled::baffled::szok:
bolalo jak cholera a zaczelo sie to na wakacjach wiec troche wszystko sie po psiulo
i tak naprawde to dopiero od wtorku mam spokujz chodzeniem do lekarza tylko zato mam dziure w cycku no dobrze ze juz malo bo byla duzzzzzaaaa:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
myslalam zeby przezstac Klaudie karmic cyckiem ale teraz musze tym bardziej zeby nic sie znowu tam nie zebralo

Nie zycze zadnej z was Ropnego zapalenia piersi to tak jak by ktos wam zelazko caly czas trzymal przy cycku i niewiesz co masz z bolu zesoba zrobic a tu maleństwo rośnie zabawy chce a ty ledewo na łózku wytrzymujesz lezac :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Nikita, współczuję bardzo, ale za razem bardzo się cieszę, że już oki. Teraz się możesz nacieszyć Klaudią i żeczę zabaw do woli :)
A to zapalenie to skąd się wzięło?? Od jakiegoś zastoju, czy przeziębiłaś piersi?? Serio nie wim...

No a Klaudia rosnei w oczach mam dwie jedynki dolne juz od miesiaca
jak sie ja posadzi to sama siedzi czasem ja jeszcze zawieje ale robi ogromne postepy ;-);-) kawał baby z niej jesti w dzien strasznei malo spi ta ze nie da sie nic zrobi albo niewiele bo taka towarzyska jest ze hej

wstawie kilka zdjec najbardziej aktualnych tylko na żadnym mnie neima bo to ja robiła a te dwie laski to kuzynki mojego Roberta :laugh2::laugh2:https://www.babyboom.pl/forum/[URL=....us/img89/3499/dscn0935je9.th.jpg[/IMG][/URL]

niestety to przez Klaudie bo jak zaczely rosnac jej zabki zamiast jeść to sie bawiła ty moim biednym sutkiem wiec mleko mi sie zbieralo zbieralo az sie tak zebralo ze zrobil mi sie naciek i zadne domowe sposoby nawet Robert probowal ściągnąc ale niestety niedawał rady i antybiotyki tez na nic sie zdały i przez to ze tak dłuog to trfało zebrała się mi ropa i to strasznei duzo :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
jak zobaczylam jak mi nakuli cycka ile tego leci to az sie zalamalam :szok::szok::szok::szok::szok:

Nikita dobrze ze juz pozbylas sie tego ropnego zapalenia,ale sie nacierpiałas,pozdrawiamy Cie serdecznie .
Klaudia sliczna dziewczynka.

Oj, Nikita wspolczuje. Slyszalam, ze to okropny bol. Ale dobrze, ze juz po wczystkim.
Ja strasznie sie boje takich historii. I jak tylko mala sie leni, to odciagam laktatorem, zeby codziennie bylo mniej wiecej tyle samo mleka (albo zjedzonego, albo odciagnietego). Ale u nas niestety bedzie chyba karmienie juz tylko jadna piersia. Malej za wolno leci z lewej i woli prawa. Efekt (pomimi odciagania) jest taki, ze w lewej jest juz bardzo malo pokarmu.
Niemniej jednak wide, ze wystarcza jej to mleczko z jednej piersi :-)
I witam kolejna nowa mamusie lutowa razem z synkiem.

reklama
Do góry