reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Ale czemu szkoda :) w tym drugim mieszkanku też będzie trawka :) co prawda nie 120 metrów ale 60 to też nie mało :)

reklama
wow, ale żeście wyczaiły miejsce Magduska świetne wakacje się Wam szykują! :) no ale ja już nad morzem mam miejsce zaklepane... Rewal czeka :) :)

ale Wam fajnie a moje wakacje to pobyt u rodzicow i tesciow ech i pewnie w Lublinie u babci pare dni....
ale w przyszłym roku mamy znowu jechac na żagle na Mazury...z małym bedzie miał 1,5 roczku wiec luzik.....
nad morze chciałabym...ech ale na "jachcie " tez jest fajnie....
moja siostra pojechała do Gdańska ech smazy sie teraz na plazy ...ja tez TAK CHCE....

My na dłuzej to nie mamy szans w tym roku pojechać. Misiek jest na własniej działalności i jeździ w kurierce więc jak nie pracuje to nie zarabia :( A ze wydatków ostatnio troche było to i kasa potrzebna, tym bardziej ze ja nie pracuje. Ale na jakis weekend mamy zamiar pojechać na "moj ulubiony koniec świata" tzn za Gizycko do kumpla na ośrodek.
Przy okazji zrobię mu reklamę ;))) http://www.turysta.net.pl/osrodki/skarpa/ ma jeszcze drugi ośrodek w Ogonkach - bliżej Węgorzewa.

reklama
Do góry