reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Hej Misiaqu!
Chciałam bardzo być na bierząco, nawet codziennie w pracy na kawce byłam ale mi niedobrzy ludzie nie dali dostępu do sprzętu :(
a tak wygląda moje Szczęście
p51701139gw.jpg

p51701102hl.jpg

p61802158eg.jpg

p61301771ob.jpg

hej dziewczyny to może jednak wcielicie mnie do drużyny, chyba widać że krzywa i kostropata nie jestem, a i za cudze dzieci się nie biorę. :mad: Tęsknię do wszystkich dzieciaczków a i swoją Zuzę chętnie powklejam

Karolla pisze:
Ja to ciągle sie boje że jej zimno bedzie a w nocy sama ledwo zipię tylko co chwile musze sprawdzac bo mi sie dziecko strasznie rozkopuje i odkrywa!

hej karolla!u nas sprawdzil sie spiworek z cienkiej bawelny, Sebastian silowal sie z koldra,kocem no i wsadzam jego w spiworek a na sobie ma bodziaka na krotki rekaw i teraz nie biegam i nie przykrywam ; a jest taki akurat z gruboscia bo jak wsadze reke do srodka to nozki sa ok.

Dynia kochana Welcome Back.

No a Igunia jak to na Igunię przystało cudowna :laugh:

No i Mateuszek jak na Mateuszka przystało przystojniacha. :laugh:

reklama
casia1 pisze:
hej dziewczyny to może jednak wcielicie mnie do drużyny, chyba widać że krzywa i kostropata nie jestem, a i za cudze dzieci się nie biorę. :mad: Tęsknię do wszystkich dzieciaczków a i swoją Zuzę chętnie powklejam

Kwarantanna kochana, bądź cierpliwa :)

Do góry