reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Od nas również życzonka urodzinowe dla Kiry :)

Ja ostro przygotowuję się do jutrzejszych chrzcin :) Zaszalałam dziś u fryzjera i strzeliłam sobie nowy kolor :)
Sama nie wiem czy mi w nim dobrze :) ale na blond już nie robiłam bo strasznie słabe mam włosy po ciąży i wypadają garściami

reklama
Magduska rewelka!!! zupełnie inaczej, ale bardzo dobrze wyglądasz! :)

karola7 pisze:
hihi ciekawe co Misia na to ;) ale ona znowu na odwyku.

jejku dziewczyny, dzięki za głosowanie, jesteście przekochane :) jestem naprawdę mile zaskoczona :) :-*

dytek pisze:
Co się dzieje z Antares? Dawno jej chyba nie było na bb.

nie ma jej jeszcze przez tydzień :) siedzi w Lesznie :)

Kira ode mnie też najlepsze życzonka. wybacz, ale wenę pochłonął mi kinderbal :p

Magduska bardzo ładnie

Misia jak to mile zaskoczona. a ty myślałaś, że my na kogo niby bedziem głosowac jak tam tylko jedna lutówka.

reklama
Do góry