reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

No to jeszcze raz dla Matiego - STO LAT! I żeby Igunia miała piekne koleżanki (zwłaszcza te w realu ;) ) ;D

A ja pięknie dziękuję za życzenia :laugh: Dostałam prezent od córci - spałyśmy do 8:30 (w nocy budziła sie co dwie godziny, ale o tym zapomnijmy ;) )

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA MATIEGO.

REMENY STO LAT I SAMYCH PRZYJEMNYCH CHWIL W ŻYCIU Z OKAZJI URODZIN

Dołączam do klubu "czerwcowych mamuś z lutowymi bejbisiami", tyle że moje dziecię ze stycznia (ale pierwsze jak najbardziej z lutego)- urodzinki mam 1 dzień po Kirze (11czerwca), tyle że u mnie zmiana z 2 na 3  :(.

Remeny sto lat dla Ciebie kobitko przespanych nocy, samych uśmiechów od Irenki i namietnych buziaków od męża Tomasza ;D

Mateuszku sto lat od ciotki Karolli i Olci!

Karola znalazłam rozdz. o tym usypianiu i tez wprowadzam od wczoraj jest ok!

Kwiatki bratki i stokrotki...najlepsze zyczenia ,100lat dla Matiego i Remeny!!

Ja tez spróbuje wprowadzić metode Trecy ,tylko czy mi sie uda....
mam nadzieje ze wystarczy mi cierpliwosci,moja Natke niestety klade do lozeczka jak juz spi
i beda pewnie kłopoty z eliminacja złych nawyków :(

Karolla pisze:
Remeny sto lat dla Ciebie kobitko przespanych nocy, samych uśmiechów od Irenki i namietnych buziaków od męża Tomasz ;D

Mateuszku sto lat od ciotki Karolli i Olci!

Karola znalazłam rozdz. o tym usypianiu i tez wprowadzam od wczoraj jest ok!

Karolla!no ja tez bym chciala wprowadzic usypianie wg Tracy ale co robic jak przy pierwszym ziewnieciu odkladam do lozeczka a tu ryk!!!!!!!!

Monika ja kłade Olcie jak widze że trze oczka lub ziewa, włączam jej karuzelę i spokojnie czekam po cichu , jak smoczek jej wypadnie to podaje, nawet ma takie
nerwowe ruchy rączkami o których pisze Tracy wiem wtedy że na pewno jest śpiąca, wczoraj 30 min czekałam aż zaśnie a dziś jakieś 5min ponoć jak dziecko płacze
trzeba przytulić i jak sie uspokoi to znowu do wyrka i tak w kółku aż do skutku!

MonikaG pisze:
Karolla!no ja tez bym chciala wprowadzic usypianie wg Tracy ale co robic jak przy pierwszym ziewnieciu odkladam do lozeczka a tu ryk!!!!!!!!

W prawdzie nie do mnie, ale może podpowiem. Jak dziecko płacze to podnosisz przytulasz, czekasz aż sie uspokoi i odkładasz. I tak w kółko, aż przestanie płakać i uśnie.

reklama
Do góry