Podobne tematy
- wesolutka85
- Dzieci urodzone we wrześniu 2014
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No weź jak Wam się Leon podoba to czemu nie? Każda z nas praktycznie mieszka w innej części kraju, albo poza nim więc nie ma obaw.Termin wg om 4.06 płeć jeszcze nieznana
Wg usg 9.06 Dziewczynka Marysia chłopak do ustalenia był brany pod uwagę Leon ale widzę, że już u nas w czerwcu kilka razy się powieli więc z rocznika to będzie ich sporo ;p zastanowię się
popieram @KikaRika - jak Ci się podoba Leon to daj na imię! ja miałam taki dylemat przy drugim synu, bo spodobało nam się imię obecnie bardzo popularne (choć wśród znajomych i rodziny nie było), ale stwierdziliśmy że to jest to imię i daliśmy nie żałujęTermin wg om 4.06 płeć jeszcze nieznana
Wg usg 9.06 Dziewczynka Marysia chłopak do ustalenia był brany pod uwagę Leon ale widzę, że już u nas w czerwcu kilka razy się powieli więc z rocznika to będzie ich sporo ;p zastanowię się
Ależ bierz Leona Mnie to imię urzekło jak pomyślałam że mogę mieć synka Leonka A w moich kręgach nie ma żadnego. A fakt jesteśmy z różnych miast , województw więc nie zmieniałabym tego bo z rocznika będzie sporoTermin wg om 4.06 płeć jeszcze nieznana