reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Czerwcóweczek

reklama
Mam też pytanko, odnośnie suwaczka. Mnie się wydawało ze jak mijają kolejne dni to zmieniasię np z 27 week 2d na 27 week 3 dn, a tu wcale się to nie zmienia. Nie ubywa dni. Czy ja czegoś nie roumiem.
EFILO u Ciebie też się nie zmienia . Proszę o oświecenie mojej skromnej osóbki:zawstydzona/y:

Witam też serdecznie nowe kobitki :-)

Mona
Czasem suwaczki strajkują:wściekła/y:
a czasem nie przeskakują z dnia na dzień bo robią to o konkretnej godzinie (niekoniecznie pokrywającej się z północą u nas)

Witam serdecznie nowe czerwcówki.

Monia
datę porodu wyliczoną z ostatniej miesiączki mi jeszcze podaj

och, mnie też tu jeszcze nie ma - proszę o wpisanie:)
termin jak widać (już prosiłam admina o wykreślenie z nick'a) to 7 czerwiec, no i płeć - dziewczynka (na 80% Ola)

Dzięki

Nie ma bo czekam na priwy :-D

Ale widzę że to nie działa bo tylko garstka mi wysyła info. Niech zatem będzie że tu piszecie co chcecie zmienić.

P.S. Następna lista będzie krótsza. Odejmę osoby które na forum pojawiły się tylko raz i to dawno, podały swoje dane po czym zniknęły.

reklama
Dziewczynki
ujęłam, mam nadzieję, wszystkie nowości. Jak są braki dajcie znać.

Babki nadal górą. Powiedziałabym nawet że coraz bardziej :szok:

Do góry