reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Czerwcóweczek

reklama
a czy juz wiesz izka co tam kryjesz pod serduszkiem? bo nasz gin nie był jeszcze w stanie stwierdzić :(

Ko mi - ja mam mala ksiezniczke :-) Dopisz sie do listy z pierwszej strony tego tematu-tam sa wszystkie czerwcoweczki z datami, plcia i imionami :-) Najlepiej napisac na priva do Efilo-ona aktualizuje dane (kliknij na jej nicka i wybierz opcje wiadomosc prywatna).

własnie widze, ze tutaj chwilowo dziewczynek jest wiecej, zobaczymy jaki statystki beda na koniec:-)

IZKA nie wiedzialam ze my tez mamy date na ten sam dzien:tak: ;-) !!!
Asylan ja bylam pewna ze ty bedziesz miec druga dziewczynke a tu czytam na pierwszej stronie ze chlopiec. A ty mi mowilas ze masz wszystkie ciuszki po Cyrylce to juz w ogole bylam pewna ze dzieczynka:szok: :-D

<P>WITAJCIE JESTEM NOWA !!! Mam termin na 2 czerwca, wiem tez że to będzie dziewczynka.:). </P>
<P>Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.</P>
<P>&nbsp;</P>
<P>P.s. nie potrafie sobie zainstalować tego suwaczka, jakby ktoś mnie poinstrułował.... była bym DZWIĘCZNA :)))</P>

reklama
Mona
co prawda Twoja wypowiedź jest troszkę enigmatyczna ale mniemam że jesteś nową czerwcóweczką, czy tak?

Ooo... Tak jak myślałam :-D

Do góry