reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Czerwcóweczek

Czesc czerwcoweczki! Nazywam sie Olka i bede mamusia coreczki-Amelki (hurraa!!! jupiii!!!) To moja pierwsza dzidzia i tak sie ekscytuje ze az posiwialam ...powaznie hahaha.Ta ekscytacja to juz chyba nie zdrowa ale nic na to nie poradze.Chciala bym dolaczyc do Waszego grona...moge?Termin mam na 22 czerwca tra la la :)))

reklama
Ojej! Musze napisac ze mam 25 lat ,czyli juz powazna mamuska jestem a ten moj pierwszy post taki glupkowaty heheh...chyba juz rozumiecie o co mi chodzilo z ta ekscytacja ojjjj :( wybaczcie :)

Cześć dziewczyny :-)
Ja też jestem tu pierwszy raz. Nasz maluszek urodzi się 12 czerwca. Już wiemy - to chłopiec i będzie miał na imię Maciek :tak: Przeforsowałam to imię, bo mąż chciał Wiktor :no: Też fajnie, ale ja zdecydowanie wolę Maćka:tak:

A tak przy okazji czy któraś może mi powiedzieć jak zrobić suwaczek, bo ja ciemna jestem w tej magii:-D :eek:

Wiktor to piękne imię, było moim faworytem zaraz po Eryku:D Nie mam nic, przeciwko Maćkom... nawet znałam ich kilku i stwierdzam że z 1 wyjątkiem jednego to wspaniali ludzie:D

Witaj Olla , śliczne imię wybrałaś, cieszę się ze do nas dołączyłaś.
Anula Ciebie tez witam i powodzenia z suwaczkiem, to jest proste tylko wydaje się takie trudne na początku:-).

reklama
Dziendoberek wszystkim! Dziekuje za mile przywitanie!
Czesc Anula! Buziaczki dla synusia,imie faktycznie cudne,Macius mi sie kojarzy z takim pucusiem slodkim :)
Jatez pedze powalczyc z tym suwaczkiem...
Aha !Efilo! Ja nigdzie nie uciakam mysle ze Anula taz nie bo tu baaardzo przyjemnie.

Do góry