reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Czerwcóweczek

reklama
gośka spoko, ja jechałam do pracy specjalnie żeby jakiś dokument podpisać i podpisałam się za koleżankę a nie za siebie, na drugi dzień musiałam znów jechać:eek:

wiec ja tez sprobuje wstawic sobie suwaczek z dzidzią, tylko jest jeden problem gdzie jest t miejsce na podpis?.:szok:

Pycia
w lewym górnym rogu stronki forum masz różową listeweczkę z pierwszym słowem 'ustawienia'. Poprzez kliknięcie wchodzisz na swój profil. Po lewej masz 'panel użytkownika'. Klikasz w pierwszy link: edytuj podpis :-)

reklama
cześć mamuśki :) ja mam termin na 16 czerwca, to moja pierwsza ciąża ale na razie jakoś się nie stresuję tylko cieszę z całego serduszka :)

pozdrawiam cieplutko :)

Do góry