reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Czerwcóweczek - nowa

termin rozdwojenia

• 1-3 czerwiec

Głosów: 2 6,9%
  • 4-6 czerwiec

Głosów: 5 17,2%
  • 7-9 czerwiec

Głosów: 5 17,2%
  • 10-12 czerwiec

Głosów: 1 3,4%
  • 13-15 czerwiec

• 16-18 czerwiec

• 19-21 czerwiec

Głosów: 4 13,8%
  • 22-24 czerwiec

Głosów: 4 13,8%
  • 25-27 czerwiec

Głosów: 1 3,4%
  • 28-30 czerwiec

Głosów: 3 10,3%

• Wszystkich głosujących
    29
  • Ankieta zamknięta .
azile dzieki wielkie ale ja sie stresow najadlam ale warto bylo uslyszec mile slowa na koniec od egzaminatora:tak:
issa dobrze ze jestes w domku! dbaj o siebie i duzo wypoczywaj:tak:
ja przy pierwszej ciazy przelezalam na patologii 10 dni jesooo kazdego dnia po obchodzie chcialo mi sie plakac bo mialam nadzieje ze mnie wypuszcza.tylko nasluchalam sie od tamtych dziewczyn o roznych przypadkach i sytuacjach tragicznych w szpitalu.....

reklama
patologia to masakra. Ja byłam pare godzin przed porodem i myślałam że zemdleję. Może dlatego zaczęłam rodzić:tak:. Nasłuchłam się o poronieniach i wielu problemach.

ja 5 dni byłam na patologii przed porodem - i biedne te dziewczyny w zagrożonych ciazach co musiały patrzeć na nas - przetermiowane ale chichoczące i latajace z wielkimi bandziochami po schodach zeby juz urodzić. One przezywały tragedie a my robiłyśmy sobie jaja.....:zawstydzona/y: No bo szczerze mówiąc jak nie robiłyśmy jaj to każda ryczała w poduszke ze jeszcze nie urodziła wiec chyba to było lepsze. W końcu wszyskie polazły rodzić a ja zostałam.....:-(

Issa- dobrze, że jesteś, spokoju, zdrówka i dobrego humoru.
Lorcia- gratuluję, a teraz- szerokich dróg!

I niech nas wszelkie moce chronia przed patologią:tak: !!!

Issa, witamy ponownie :)
Lorcia - gratulacje
A wszystkie chronmy sie przed patologia! Zaliczylam ja dwa razy.... Na szczescie te w zagrozonej ciazy byly w innych salach niz z przeterminowanymi ciazami.......

Dzieki dziewczyny za CIEPLE powitanie :tak:
w sumie narazie jest ok tylko choróbska muszę sie pozbyc :dry:

A takpozatym to wkońcu CZUJE ruchy mojego malca w brzuchu hehe!! (i to tak konkretnie, jakby na cymbalkach gral czy cos :shocked2:)

To moje pierwsze dziecko, ale powiem ze cudowne jest uczucie jak sie rusza :sorry2:
Czlowiek czuje ze cos rzeczywiscie w nim zyje, porusza sie :tak: Chodze teraz dumna od 2 dni z tego powodu hehe... Narzeczony juz sie zdazyl zmeczyc tymi 2 dniami ;-)twierdzi ze przebiegl by maraton gdyby mial do mnie latac za kazdym razem jak cos czuje hehehe:sorry2:

No ale coz zrobic ?! Trzeba wkoncu korzystac i cieszyc sie ze jest sie w ciazy :-)

Pozdrawiam dziewuchy!! BUZIAKI

Agacina a moze podopisujesz kogo która ma - w sensie chłopczyk/dziewczynka jesli ci się chce. Bo fajnie to potem widać. I można tą listę przykleić na sam początek wątków.

Głuszek - szczerze mówiąc, też o tym myślałam, ale jak zaczęłam szukać, to okazało się, że trochę te informacje są porozrzucane po różnych wątkach... Powpisuję to, co znajdę na wątku "Czy znacie już płeć swoich dzidziusiów?", a te Mamy, które się nie załapią, proszę o powtórzenie informacji tutaj.

reklama
Nieźle, naliczyłam 6 dziewczynek i 5 chłopców :-) Trzymamy się statystyki ;-)

A co do przyklejenia wątku, to chyba administrator to robi, tak? Nie mam pojęcia, jak to się załatwia...

Do góry