reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Czerwcóweczek - nowa

termin rozdwojenia

• 1-3 czerwiec

Głosów: 2 6,9%
  • 4-6 czerwiec

Głosów: 5 17,2%
  • 7-9 czerwiec

Głosów: 5 17,2%
  • 10-12 czerwiec

Głosów: 1 3,4%
  • 13-15 czerwiec

• 16-18 czerwiec

• 19-21 czerwiec

Głosów: 4 13,8%
  • 22-24 czerwiec

Głosów: 4 13,8%
  • 25-27 czerwiec

Głosów: 1 3,4%
  • 28-30 czerwiec

Głosów: 3 10,3%

• Wszystkich głosujących
    29
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny! a mnie można byłoby wcisnąć na 9 czerwca 2008 ? :tak:
jestem nowa (dopiero pare dni) ale staram sie bacznie sledzic tematy i udzielac w Waszej spolecznosci :tak:

pozdrawiam wszystkie mamy !!!

reklama
Miło jest znaleźć się w tak licznym gronie- ja również chciałabym do Was dołączyć. Ja czekam na moje maleństwo 9 czerwca 2008. Pozdrawiam wszystie mamy.

Oj Agacina, jak tak dalej pójdzie, to nie nadążysz dopisywać nowych mamuś:-D
Pozdrowienia dla nowych czerwcóweczek! Im nas więcej tym lepiej! Ciekawe ile ciężarówek nas czyta i się jeszcze nie dopisało? Może do 100 dobijemy?

Faktycznie, nie spodziewałam się, że jeszcze w połowie stycznia lista będzie rosła :-) Zastanawiałam się ostatnio, ile się dzieci urodzi w czerwcu w całej Polsce, skoro tylko na naszym forum jest 50 mam :-)

Pewno duzo bo koelzanka chodzi panstwowo do lekarza i dostala opierdzioel od poloznej ze za duzon nas jest na czerwiec i lipiec i ciekawe gdfzie bedziemy lezec..

magdalenkakol Ty mnie nie strasz, bo w moim szpitalu jest w ogóle mało miejsc na porodówce i nie uśmiecha mi się pędzić 30-40 km do innego miasta:szok:

Jak idę na wizytę do mojej ginki, to ciężko znaleźć kobietę nie będącą w ciąży. Jak czekam na swoją wizytę, to przewija sie w sumie z 15-20 ciężarówek, więc nie tylko czerwiec będzie taki przeładowany :szok: ale mam nadzieję, że wystarczy miejsca na porodówce. Przecież to nic nie da, jak pojadę do innego miasta, skoro tam też Baby Boom :-D

reklama
Do góry