julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
To mamy podobne odczucie co do tortów z masy cukrowej też jej nie lubię i moja córka też więc zawsze mamy smiarmtanowy.Hejka
Mamba - mam podobną znajomą "przyjaciółkę" ;-)
Asia28BK - ja nie mam pomysłu, mały ma roczek 21.06 i pomyślałam, że kupimy mu jeden większy prezent na dzień dziecka i urodzinki i to miałbyć suchy basen z kulkami, ale trochę nam się kasa rozeszła (popsuł się samochód, w niedzielę mamy komunię a w lipcu dwa wesela w tym na jednym jestem świadkową) no i jeszcze chcemy zrobić imprezkę urodzinową Małemu (dziadkowie, rodzeństwo nasze i my) no i chyba musimy poszukać jakiegoś mniejszego prezentu
Julita1212 - ja będę zamawiać tort. Bardzo podobają mi się z tej masy cukrowej ale wg mnie przynajmniej te które ja jadłam, nie są zbyt dobre. Może kiepsko trafiłam. Wyglądają fantastycznie ale w smaku bez rewelacji. Będziemy zamawiać tam gdzie na chrzciny...zwykły, ale meeeeeega pyszny z bitą śmietaną
Flammie - jej...powiem Ci że aż mnie dreszczyk przeszedł jak czytałam co piszesz o tych organizacjach broniących dzieci. Tzn super że bronią jeśli faktycznie coś jest nie tak i jest to zasadne. Znęcanie czy coś takiego, ale to straszne że mogą komuś odebrać dziecko bo np mama za dużo waży. kojarzy mi się taki przypadek, tylko nie pamiętam z jakiego kraju czy z PL czy nie. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy urlopu męża. Smutno z powodu sąsiadki ale 100 lat to piękny wiek Fotka dla Ciebie czy Tyrusia? Te nowe "pozycje" są fatalne. Chyba każdy wygląda jak jakiś "ścigany"
Karnadkor - miło Cię widzieć Podziwiam za to że kupiłaś sprzęty i ćwiczysz. U mnie niestety od lat "słomiany zapał" ;(
BasiaJulia - u nas roczek w domu. Skromnie - dziadkowie i pradziadkowie małego, chrzestni i nasze rodzone rodzeństwo czyli w sumie wyszło nam 15 osób. Już mi się nie chce tego ogarniać jak pomyślę, jeszcze w czerwcu gdzie pewnie będzie gorąco.
Dzisiaj mam tak masakryczny dzień...ciągle chce mi się spać i okropnie boli mnie głowa. Jakaś masakra. W niedzielę idziemy na komunię do mojej sąsiadki mam nadzieję że pogoda będzie w miarę fajna. Ma dzisiaj wpaść do mnie znajoma. Będziemy się obżerać domowymi naleśnikami z bitą śmietaną, bananem nutellą i do tego pyyyyyszna kawusia. Mniam mniam! już nie mogę się doczekać
Z mężem coś się nie mogę dogadać, jestem parę dni po okresie więc to nie napięcie "przed", tak mnie wkurza jak nie wiem. No co się odezwie to się we mnie buzuje, nie ważne czy dobrze czy źle wkurza mnie i sama nie wiem czemu.
Uciekam smażyć naleśniki
Torcik sa na postaram się upiec a urodziny w domu[emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom