reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hejka!

Ania przewaznie je mleko i obiadek z kaszą lub sam. Reszta dnia to mleko + chrupki i troche smakowania bułki, ryzu, makaronu. Nie liczę tego, bo nie zje tylko ciapie.
Na noc zaczęłam robic kasze manną +mm+ ciut cukru trzcinowego. Zjada 220-260ml i w sumie w nocy i tak sie budzi :/

Ania jogurtów nie moze :(

reklama
Pauladabro - moja też nie siedzi, nie pełza. Byliśmy dziś na usg bioderek, wszystko dobrze.
Fazerkam, a inne maliny (ze słoiczka lub w kaszce) wcześniej dawałaś?
Iwona - dzięki za opinię.
Nieufna, to szybciutko. A przesyłka darmowa? Bo my braliśmy darmową to ta pewnie dłużej. Teraz czekamy trzeci tydzień.
BasiaJulia - ja teraz daję już zamiast cycka, ale po np. dwóch godzinach i przeważnie jakoś po godzinie wychodzimy albo jest kąpiel. Jeśli wychodzimy zawsze daję jeszcze cyca, ale krótko pociągnie i zazwyczaj usypia. Nie dałabym, ale boję się, że zgłodnieje na dworze. Tylko teraz już je po całym małym słoiczku gerbera.
Innuch nie jadl.

Moj owocki i kaszkę je. Z obiadami mega problem. Ja juz zastąpiłam cycka dwoma posilkami, jeszcze obiad jak zacznie jesc to bedzie git, zostanie wtedy mleko rano, do drzemki i na noc ale za nim tak bedzie to pewnie jeszcze trochę minie.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka!

Ania przewaznie je mleko i obiadek z kaszą lub sam. Reszta dnia to mleko + chrupki i troche smakowania bułki, ryzu, makaronu. Nie liczę tego, bo nie zje tylko ciapie.
Na noc zaczęłam robic kasze manną +mm+ ciut cukru trzcinowego. Zjada 220-260ml i w sumie w nocy i tak sie budzi :/

Ania jogurtów nie moze :(
To ile porcji zjada ci mm?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Własnie ostatnio doszlam do etapu 1 karmienie w nocy, ale sa dni ze obudzi sie 2 razy. Dawalam herbatke i nic. Probowalam nie karmic, ale nie przeszlo i butle zjada cala :/
Ania je rano 160ml, ok.12 obiad, 14 160ml, 17 180ml i na noc 260 lub 200 ale z kasza manną. Wazy 8700 i 86cm.

Zasypia sama. Zawsze odlozona do lozeczka.

Moja teraz ma etap taki, ze nawet jak jej daje cos lyzeczka to tak macha rekoma i glowa ze nie sposob jej dac. Syn spokojnie otwieral buzke i zjadal, a ona pieron...wogole ona ciagle macha rekoma i nogamo, albo plywa na brzuchu... A wieczorne mleko to zkada 180 lub 210 ale na 3 podejscia w miedzyczasie odkladana do lozeczka.i ostatenie jak juz prawie zasypia do dojada na spokojnie...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry