groszkowamama
Fanka BB :)
Ja dostałam od męża złotą bransoletkę i kwiaty, ale już miesiąc przed porodem trułam że to taka pamiątka będzie jeśli mi coś kupi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po całej trójce kwiaty. Po drugiej dodatkowo złote kolczyki, po Nikodemie pierścionek. Że starszą chyba mi za łatwo poszłoDziewczyny, dostałyście coś od faceta po urodzeniu dziecka? Kwiaty albo chociaż "dziękuję"?
Ja dostałam kwiaty po wyjściu ze szpitala ale tylko dlatego że moja siostra mu powiedziała tak to nie wiedział że wypada
No właśnie ja też nic nie dostałam od męża, nawet dobrego słowa, pewnie też nie zasłużyłam...Ja dostałam kwiaty po wyjściu ze szpitala ale tylko dlatego że moja siostra mu powiedziała tak to nie wiedział że wypada