Julka faktycznie sporo je dziwi mnie że po obiadku o 12 wciągnie jeszcze tyle mleka o 13 ale jeśli dobrze wygląda i nie ma nadwagi i trzyma sie środka siatki centylowej to ja bym nic nie zmieniała bo po co jedyne co to może z karmien nocnych bym próbowała rezygnować ale to pewnie nielatwe zadanie.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Moje dziecko wazy 7700 zaledwie.....
Obiadek je po 14, chyba niepotrzebnie mu daje to mleko o 13
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obiadek je po 14, chyba niepotrzebnie mu daje to mleko o 13
Lizzy_
Fanka BB :)
Julka, mój swojego czasu jadł nieregularnie, dużo więcej niż wg wytycznych. Pediatra mówiła, że jeśli waga jest ok, to nic nie zmieniać. Widocznie tyle potrzebuje. Teraz dzieciaki bardziej aktywne, to i może musi pojesc
Mąż wrócił?
Syn zjadł dziś kaszkę! Małą porcję co prawda, ale zjadł! Buzię otwierał... Oby wróciło mu i będzie znowu jadł normalnie.
Mąż wrócił?
Syn zjadł dziś kaszkę! Małą porcję co prawda, ale zjadł! Buzię otwierał... Oby wróciło mu i będzie znowu jadł normalnie.
madziolina_p
A moja dzis troche zjadla serka, w koncu cos jej smakowalo, bo niewiele rzeczy lubi hehe o taki
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lizzy niestety jeszcze meza nie ma, za jakies 2h bedzie moze..
groszkowamama
Ja ostatnio dałam Antkowi Danonka, tego malutkiego i tak się zastanawiałam czy nie za szybko, ale nie miałam pomysłu na śniadanie bo ten mój czort nie lubi kaszek. Niby w tych nirmalnych jogurtach za dużo białka i powinno się dawać te od 6 miesięcy. Kupiłam w biedrince, jakieś "dada" na mm, ale Antek nawet buzi nie chciał otwierać i nie dziwię się bo paskudne w smaku.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mojemu dzis nie podszedl obiadek i skonczylosie mleczkiem...teraz mysle nad kolacja albo podwieczorkiem.co podajecie?czekam na książke z przepisami, miala przyjsc wczoraj,ale nie dotarła
Julka Twój maluch je dużo w porównaniu do mojego ale wage ma dobrą, może tyle po prostu potrzebuje
Ja kupuje jogurt grecki i dodaje do tego owoce i daje Mikołajowi. Smakuje mu też sam jogurt bez dodatku owoców. Ja też uwielbiam więc śmieje się, że ma to po mnie
Na podwieczorek daje mu mleko, bo na I śniadanie dostaje kasze, a pózniej obiadek.
A ja bym chętnie zobaczyła jakąś stronę z przepisami. Znacie godne polecenia? Szukałam dzisiaj ale nic fajnego nie znalazłam.
Ja kupuje jogurt grecki i dodaje do tego owoce i daje Mikołajowi. Smakuje mu też sam jogurt bez dodatku owoców. Ja też uwielbiam więc śmieje się, że ma to po mnie
Na podwieczorek daje mu mleko, bo na I śniadanie dostaje kasze, a pózniej obiadek.
A ja bym chętnie zobaczyła jakąś stronę z przepisami. Znacie godne polecenia? Szukałam dzisiaj ale nic fajnego nie znalazłam.
reklama
BasiaJulia
Link do: Ala'Antkowe BLWJulka Twój maluch je dużo w porównaniu do mojego ale wage ma dobrą, może tyle po prostu potrzebuje