madziolina_p
Fanka BB :)
Moja musi byc polozona ok 19.30 bo inaczej jest awantura z przemeczenia
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na noc je okolo 210 ml. W dzien spi 3-razy w tym 2 x po okolo 30-60 minut a popoludniowa drzemke ma okolo 90-120 minut, wstaje kolo 16:30 i po 20 go kładziemyA ile mleka zjada? I duzo spi w ciagu dnia?
Jeśli nie woła to mu nie dawaj. Moja jak je butlę to max. 150 ml, i to tyle zaczęła zjadać może z 3 tyg. temu, a wcześniej jadła 120 ml.Mój Mikołaj też zasypia o 19 i wstaję 7-7:30. Czasem chce go później położyć ale mi marudzi bo to jego godzina i nie śpi rano wcale dłużej.
Dziewczyny ja kp, ale wieczorem daje Mikołajowi mleko modyfikowane 180 ml. Myślicie, że mam mu dawać więcej? Nie upomina się, tylko odwraca główkę i śpi.
Też nie przesypia nocy ale chyba nie chodzi i pokarm tylko o bliskość, bo nawet jak się naje to i tak się obudzi za 4 godziny.
A ile Twoja śpi w ciągu dnia?Gdybysmy dali jej pojsc spac o 19 to o 5/6 bylaby juz pobudka. a wstajac 8:30/9 nie wyrobimy 5 posilkow kladac ja tak szybko spac
Od 10:30 do 11:30, potem na dworzu od 13 do 15 i ewentualnie pol godzinki ok. 17 ale to nie zawsze.A ile Twoja śpi w ciągu dnia?
Dokładnie. Jedne śpią całą noc, inne się budzą choćby po to, żeby się poprzytulać do mamy.Dzieci nie budzą sie w nocy, bo głodne. Po prostu jedne przesypiają noce, inne nie. U mnie podawanie mm na noc, powodowało częstsze pobudki, nie ma tez znaczenia ile spi w dzien. Po prostu tak ma i przyjdzie czas, ze prześpi noc.