reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie wtorkowo[emoji4]

Przygotowania tak jak pisałam w lesie nawet choinki jeszcze nie mam. Mąż na egzaminach po szkoleniu. Pola dziś bardzo marudana. Spi juz 2 raz[emoji17]mierzylam jej temp. Ma 37,8° czy mam już panikowac? Moja dr mówi że temp do 38,5 to u takiego dziecka nie powod do paniki ale chyba na spacer nie wyjdziemy.

Tez mi bardzo szkoda rodziny tego kierowcy młody chłopak[emoji17]
Moj mąż jest strazakiem wiec strach jest zawsze obecny.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przygotowania do swiat w toku.. ale ida baaardzo powoli.
Małemu coś nie idzie drzemanie w nowym miejscu. Pierwsza drzemka 1.5h, a druga pól godziny. Ale próbujemy, żeby potem łatwiej było. Pokoikiem się pochwale jak ostatnie elemnty będa na miejscu - łóżeczko i jakaś dekoracja :)

Szkoda czytać, że ciągle gdzieś jakieś ataki i zupełnie przypadkowi ludzie na tym cierpią :(
U mnie jest cisza i spokój. Okolice Oslo to bym się bała, ale tu gdzie jestem to nikogo nie obchodzi co się dzieje i ludzi mało.
Rzeczywiście jak myślę o wakacjach to nei wiem gdzie można by jechać. Do Polski chyba najbezpieczniej :)

Aga Gunia, z tą temperaturą to monitoruj, ale nie panikuj jeszcze :) Mi też lekarz mówił, że jak powyżej 38 to do lekarza trzeba się zgłosić.

Ostatnia edycja:
Ja po wizycie. Jak po nowym roku nie będzie sie przewracać to mam iść po skierowanie na rechabilitacje. Niestety wyskoczyły inne problemy z Anią. Ma szmery w sercu[emoji33] szukamy teraz kardiologa dziecięcego.

My już po szczepieniu.

Agus moja Ania ma w sercu szmery i to jest otwór owalny i struna rzekoma. Podobno nic groznego i kontrole ma miec w lutym :) może u Was podobnie będzie ok.

Aga Gunia, może to przez ząbki. Też może być podwyższona temperatura.

Iwona 35, a właśnie co do porodu, Ty teraz rodzilas Sn czy CC?
Mi w ciąży przeszkadzało jak mąż się popsikal rano, a ja godzinę później wchodziłam do łazienki... Masakra jak sobie wspomnę.

My kryzys butelkowy cd... Już cuduje z nim, żeby nakarmić nie raz. A on zasypia na butli więc poranna drzemka 1,5 Godziny później, ale za to pospal godzinkę, a zwykle pół.

Aga, mam nadzieje, ze to nic powaznego.. :(

Synkowi spanie w nowym miejscu nie wychodzi :(
Musze go jakos przyzwyczaic do nowego miejsca, poki sie jeszcze miesci w koszu i moze opcjonalnie spac z nami. Ale juz sie boje jak to bedzie pozniej, jak wyrosnie..

reklama
Hejka:-)
Ale się porobiło w tym Berlinie, ja jak słyszę takie informacje to mam potem taki wewnętrzny niepokój :-/

Flammie myślę że pomalutku się przyzwyczaivdo nowego miejsca:-)

Aga30+ Zosia też ma szmer nad sercem, nie powiedzieli dokładnie co to tylko po skończeniu roku mamy skontrolować.

Aga Gunia kontroluj gorączkę, obserwuj mała i nie panikuj, może rzeczywiście zabki:-)
Iwona super że mąż Cię wspiera, miło czytac:-)

Paula piękny ten obrazek:-) a to swoje zdjęcie tak przerobilas?

Fazerkamm, dzisiaj jeszcze sprzątanie łazienki mi zostało, jutro jadę ogarnąć babci dom,potem jeszcze wielkie zakupy spożywcze :-/ a wy jak w Grecji obchodzicie święta?

Nafoczka miło że wróciłaś, pisz częściej, kiedy urodzilas? To dziewczynka?

Ja myślałam już dawno że bliski mi jest koniec kp a tu coo? Moje dziecko nie chce butelki od paru dni tylko cycus i cycus, dzisiaj od 7do 14 zjadla tylko kaszke łyżeczka bo ja byłam w pracy,butelki się nie chwycić, jak przyszłam to zjadla dwie piersi :-) czuje nawet ze mam więcej pokarmu znowu, a od stycznia miałam więcej pracować, no zobaczymy.. ..

Do góry