nieufna
Fanka BB :)
Przepraszam dziewczyny , że odpisuje teraz dopiero ale miałam zabieganą niedzielę. Najpierw jesli chodzi o "wpadkę". Nic nam nie pękło. MOgła być zbyt późno założona a nie tylko sperma niesie nasienie. zresztą co ja będę Was uczyć okazało się, ze na starość jesteśmy płodni jak nastolatki i wierz tu statystykom..
córki nie wiedzą, tylko ja i mąż. Też jest w szoku ale jak zobaczył moją reakcję to nawet jeśli pomyślał podobnie to się już nie przyzna. Przekonuje mnie, że Nikodem będzie miał towarzystwo a nawet na mój płacz "wiesz co ze mną jest w ciąży" stwierdził..że bierze to na siebie (?)
ja też krwawiłam bardziej, zdążyłam mieć dwa regularne
pewnie, że pamiętam :*
to mamy identycznie , bananem pluje, marchewkę uwielbia, zupy be ale lubi sok bobo frut marchew jabłko banan
identycznie, głownie przez lewe ramię się przekreca na brzuch i lewą ręką łapie zabawke, lekarz stwierdził, że taki jego urok (on ogólnie jest sceptycznie nastawiony do asymetrii i twierdzi, że to nowomoda, bo nagle zrobiło się 70% dzieci z problemem neurologicznym a dziecko jak i stary może mieć już swoje upodobania stron. Wysłał nas do neurologa który wg niego nie jest od tych z naciąganych teorii, potwierdzil że jest ok
zrób test, po co się zastanawiać i denerwować bez sensu, można się później podenerwować z sensem
Z Nikodemem jesteśmy dziś po szczepieniu. waga 9kg i lekarz się śmieje, że jeszcze trochę mu poza centyl wyjdzie, wzrost 72. Na pytanie, czy się obraca już na brzuch, syneczek zrobił mu wywrotkę jak na życzenie, ledwo zdążyłam ręcę wyciągnąć by go złapać. Dostał pochwałę za energiczność i ..za fontannę siku
Dzięki Trochę mnie pocieszyłaś
Iwona, a jak będzie drugi synek to Nikodem będzie miał towarzystwo do zabawy Super, że mąż wspaniały.
U nas nocka bez zmian, pobudka o 5, ale ona sobie gadała a ja spałam Potem zasneła o 7. Obudziła się o 8 i jeszcze nie śpi.
Te zamachy to też niestety efekt otwartych ramion pani M. I cieszmy się, że choć wtym przypadku nasz rząd był nieugięty.
Biorę się za robotę, więc zajrzę do Was tuż przed Wigilią.