reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Aga30 spokojnie kochana . Trzeba konsultacji ale to.na spokojnie .Mysmy wyladowli u kardiologa z dziurkami.na serduszku a jest mie domykalnosc zastawki aoortalnej i.podejrzenie ze zamiast 3 zastawej.jakis tam ma 2 .Wiec spokojnie .Nam lekarka powiedziala ze mamy byc pod obserwacja .

Tem do 38 to spokojnie powyzej 38 do 39 podac.cos.przeciw goraczkowego jak nie spada to do lekarza ale mozliwe zeby :)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Co do gorączki to moja też ma ale ba termometrze elektronicznym z Lidla 37.7 hmm a u lekarki na elektronicznym 36.6 Aga Gunia jakim mierzylas termometrem temperaturę bo te termometry jakieś głupie są. Nie mamy antybiotyku na szczęście tylko syrop, tantum verte do psikania i dicoflor. Ewentualnie coś na spadek gorączki gdyby miała. Gardło ma trochę zaczerwienione.

Aga Gunia, może to przez ząbki. Też może być podwyższona temperatura.

Iwona 35, a właśnie co do porodu, Ty teraz rodzilas Sn czy CC?
Mi w ciąży przeszkadzało jak mąż się popsikal rano, a ja godzinę później wchodziłam do łazienki... Masakra jak sobie wspomnę.

My kryzys butelkowy cd... Już cuduje z nim, żeby nakarmić nie raz. A on zasypia na butli więc poranna drzemka 1,5 Godziny później, ale za to pospal godzinkę, a zwykle pół.
sn, ale tym razem ciężko. Zbyt mało czasu minęło od słow "nigdy więcej". No j obecnie nie toleruję żadnych zapachów a już najbardziej smażonych, więc znowu przygotowywania do świąt ciężkie. Wiecie, że je zakładałam, że któraś z nas w końcu napisze że oczekuje? Wróć, z Was.. bo siebie to ja nie zakładałam..i zastanawiałam się która pierwsza

Witajcie wieczorem, choinki cudowne I widac swieta u Was, my choinki nie mamy a w domu rozgardiasz jak narazie. Siostra powoli ogarnia.
Aga mam nadzieje, ze u Ani to przygodne szmery na serduszku to przypadlosc wielu maluchow, ktora sama zanika.
Ewa po ciezkiej nocy spala 2 godziny na spacerze I 2 polgodzinne drzemki. Na noc dalam nurofen I viburcol w czopku ale poki co walczymy. Poza tym mleka nie chce I dzis bardzo malutko wypila, dalam jej teraz troszke tego kleiku wg Waszych rad I zobaczymy. Boje sie tej nocki bo jestem nieprzytomna po poprzedniej, te zyrafke chyba szybki kupimy skoro ma ukoic bol I pomoc.

sn, ale tym razem ciężko. Zbyt mało czasu minęło od słow "nigdy więcej". No j obecnie nie toleruję żadnych zapachów a już najbardziej smażonych, więc znowu przygotowywania do świąt ciężkie. Wiecie, że je zakładałam, że któraś z nas w końcu napisze że oczekuje? Wróć, z Was.. bo siebie to ja nie zakładałam..i zastanawiałam się która pierwsza
Nie strasz bo u nas to średnio się zabezpieczamy, narazie okres mi sie kończy. 10 lat temu przechodziłam podobną sytuacje z 2 nieplanowaną ciążą różnica niewiele większa jak u Ciebie obecnie także wiem co czujesz. Trzecie przynajmniej zaplanowane[emoji3]

reklama
My też później zakładamy gumke chociaż ja bardzo się boję bo Nasz Mikołaj też właśnie pojawił się działając w ten sam sposób :)

Aga30 kup w Aptece taki żel rozgrzewający dla maluchów i posmaruj stopy i klatkę piersiową. U Nas chyba pomogło :)

Do góry