reklama
Ja mam term w smoczku i jest oki. Testowałem na sobie. Mala ma 38,5 . Je normalnie ani kataru troszke pokasluje ale to z przypadku. Zebow nie widać.Jutro jade do lekarza z rana.Dziękuję dziewczyny. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Co do gorączki to moja też ma ale ba termometrze elektronicznym z Lidla 37.7 hmm a u lekarki na elektronicznym 36.6 Aga Gunia jakim mierzylas termometrem temperaturę bo te termometry jakieś głupie są. Nie mamy antybiotyku na szczęście tylko syrop, tantum verte do psikania i dicoflor. Ewentualnie coś na spadek gorączki gdyby miała. Gardło ma trochę zaczerwienione.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno któraś z nas dołączy[emoji6]sn, ale tym razem ciężko. Zbyt mało czasu minęło od słow "nigdy więcej". No j obecnie nie toleruję żadnych zapachów a już najbardziej smażonych, więc znowu przygotowywania do świąt ciężkie. Wiecie, że je zakładałam, że któraś z nas w końcu napisze że oczekuje? Wróć, z Was.. bo siebie to ja nie zakładałam..i zastanawiałam się która pierwsza
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Fanka BB :)
Hahaha nie wywoluj wilka z lasu:-) chyba że któraś z nas już planuje kolejne:-)
A tak wogole która z Was dalej nie ma okresu? Ja kp i nie mam ale po tym co tutaj czytam zaczynam się stresować...
Flammie
Ja myślałam już dawno że bliski mi jest koniec kp a tu coo? Moje dziecko nie chce butelki od paru dni tylko cycus i cycus, dzisiaj od 7do 14 zjadla tylko kaszke łyżeczka bo ja byłam w pracy,butelki się nie chwycić, jak przyszłam to zjadla dwie piersi :-) czuje nawet ze mam więcej pokarmu znowu, a od stycznia miałam więcej pracować, no zobaczymy.. ..
Widzisz, ona najpierw nie chciała, bo nie. Ale teraz zmieniła zdanie, bo tak. Proste i logiczne
Co to tym naszym dzieciom się w główkach dzieje to ja nie wiem Najważniejsze, że zaczęła wcinać znowu. Co zje to jej.
Ocho coś tam mój synek zaczyna stękać. Głodny nie jest, więc pewnie pielucha.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja dalej nie mam, ale po pierwszej ciąży nie miałam grubo ponad rokHahaha nie wywoluj wilka z lasu:-) chyba że któraś z nas już planuje kolejne:-)
A tak wogole która z Was dalej nie ma okresu? Ja kp i nie mam ale po tym co tutaj czytam zaczynam się stresować...
paula_dabro
Tak Asiu to moje zdjecie przerobione :-) ja jestem nim zachwycona...jak dla mnie ma w sobie jakas taka...hm..magie :-)
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
jodełka o co chodzi?ja dalej nie mam, ale po pierwszej ciąży nie miałam grubo ponad rok