reklama
Ja mam term w smoczku i jest oki. Testowałem na sobie. Mala ma 38,5 . Je normalnie ani kataru troszke pokasluje ale to z przypadku. Zebow nie widać.Jutro jade do lekarza z rana.Dziękuję dziewczyny. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Co do gorączki to moja też ma ale ba termometrze elektronicznym z Lidla 37.7 hmm a u lekarki na elektronicznym 36.6 Aga Gunia jakim mierzylas termometrem temperaturę bo te termometry jakieś głupie są. Nie mamy antybiotyku na szczęście tylko syrop, tantum verte do psikania i dicoflor. Ewentualnie coś na spadek gorączki gdyby miała. Gardło ma trochę zaczerwienione.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno któraś z nas dołączy[emoji6]sn, ale tym razem ciężko. Zbyt mało czasu minęło od słow "nigdy więcej". No j obecnie nie toleruję żadnych zapachów a już najbardziej smażonych, więc znowu przygotowywania do świąt ciężkie. Wiecie, że je zakładałam, że któraś z nas w końcu napisze że oczekuje? Wróć, z Was.. bo siebie to ja nie zakładałam..i zastanawiałam się która pierwsza
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Fanka BB :)
Hahaha nie wywoluj wilka z lasu:-) chyba że któraś z nas już planuje kolejne:-)
A tak wogole która z Was dalej nie ma okresu? Ja kp i nie mam ale po tym co tutaj czytam zaczynam się stresować...
Flammie
Ja myślałam już dawno że bliski mi jest koniec kp a tu coo? Moje dziecko nie chce butelki od paru dni tylko cycus i cycus, dzisiaj od 7do 14 zjadla tylko kaszke łyżeczka bo ja byłam w pracy,butelki się nie chwycić, jak przyszłam to zjadla dwie piersi :-) czuje nawet ze mam więcej pokarmu znowu, a od stycznia miałam więcej pracować, no zobaczymy.. ..
Widzisz, ona najpierw nie chciała, bo nie. Ale teraz zmieniła zdanie, bo tak. Proste i logiczne
Co to tym naszym dzieciom się w główkach dzieje to ja nie wiem
Ocho coś tam mój synek zaczyna stękać. Głodny nie jest, więc pewnie pielucha.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja dalej nie mam, ale po pierwszej ciąży nie miałam grubo ponad rokHahaha nie wywoluj wilka z lasu:-) chyba że któraś z nas już planuje kolejne:-)
A tak wogole która z Was dalej nie ma okresu? Ja kp i nie mam ale po tym co tutaj czytam zaczynam się stresować...
paula_dabro
Tak Asiu to moje zdjecie przerobione :-) ja jestem nim zachwycona...jak dla mnie ma w sobie jakas taka...hm..magie :-)
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
jodełka o co chodzi?ja dalej nie mam, ale po pierwszej ciąży nie miałam grubo ponad rok