reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

W moim przypadku to musze byc super ostrozna by w ciąże nie zajść - cesarka :/ Ale jak będę chciała mieć drugie to mam nadzieję, że nie będzie problemów.

Mały śpi. Ide teraz dać mu butle stylem ninja, zanim się sam wybudzi :)

reklama
Dziękuję dziewczyny. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Co do gorączki to moja też ma ale ba termometrze elektronicznym z Lidla 37.7 hmm a u lekarki na elektronicznym 36.6 Aga Gunia jakim mierzylas termometrem temperaturę bo te termometry jakieś głupie są. Nie mamy antybiotyku na szczęście tylko syrop, tantum verte do psikania i dicoflor. Ewentualnie coś na spadek gorączki gdyby miała. Gardło ma trochę zaczerwienione.
Ja mam term w smoczku i jest oki. Testowałem na sobie. Mala ma 38,5 . Je normalnie ani kataru troszke pokasluje ale to z przypadku. Zebow nie widać.Jutro jade do lekarza z rana.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

sn, ale tym razem ciężko. Zbyt mało czasu minęło od słow "nigdy więcej". No j obecnie nie toleruję żadnych zapachów a już najbardziej smażonych, więc znowu przygotowywania do świąt ciężkie. Wiecie, że je zakładałam, że któraś z nas w końcu napisze że oczekuje? Wróć, z Was.. bo siebie to ja nie zakładałam..i zastanawiałam się która pierwsza
Na pewno któraś z nas dołączy[emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślałam już dawno że bliski mi jest koniec kp a tu coo? Moje dziecko nie chce butelki od paru dni tylko cycus i cycus, dzisiaj od 7do 14 zjadla tylko kaszke łyżeczka bo ja byłam w pracy,butelki się nie chwycić, jak przyszłam to zjadla dwie piersi :-) czuje nawet ze mam więcej pokarmu znowu, a od stycznia miałam więcej pracować, no zobaczymy.. ..

Widzisz, ona najpierw nie chciała, bo nie. Ale teraz zmieniła zdanie, bo tak. Proste i logiczne :)
Co to tym naszym dzieciom się w główkach dzieje to ja nie wiem :) Najważniejsze, że zaczęła wcinać znowu. Co zje to jej.

Ocho coś tam mój synek zaczyna stękać. Głodny nie jest, więc pewnie pielucha.

reklama
Do góry