reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie wtorkowo[emoji4]

Przygotowania tak jak pisałam w lesie nawet choinki jeszcze nie mam. Mąż na egzaminach po szkoleniu. Pola dziś bardzo marudana. Spi juz 2 raz[emoji17]mierzylam jej temp. Ma 37,8° czy mam już panikowac? Moja dr mówi że temp do 38,5 to u takiego dziecka nie powod do paniki ale chyba na spacer nie wyjdziemy.

Tez mi bardzo szkoda rodziny tego kierowcy młody chłopak[emoji17]
Moj mąż jest strazakiem wiec strach jest zawsze obecny.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przygotowania do swiat w toku.. ale ida baaardzo powoli.
Małemu coś nie idzie drzemanie w nowym miejscu. Pierwsza drzemka 1.5h, a druga pól godziny. Ale próbujemy, żeby potem łatwiej było. Pokoikiem się pochwale jak ostatnie elemnty będa na miejscu - łóżeczko i jakaś dekoracja :)

Szkoda czytać, że ciągle gdzieś jakieś ataki i zupełnie przypadkowi ludzie na tym cierpią :(
U mnie jest cisza i spokój. Okolice Oslo to bym się bała, ale tu gdzie jestem to nikogo nie obchodzi co się dzieje i ludzi mało.
Rzeczywiście jak myślę o wakacjach to nei wiem gdzie można by jechać. Do Polski chyba najbezpieczniej :)

Aga Gunia, z tą temperaturą to monitoruj, ale nie panikuj jeszcze :) Mi też lekarz mówił, że jak powyżej 38 to do lekarza trzeba się zgłosić.

Ostatnia edycja:
Ja po wizycie. Jak po nowym roku nie będzie sie przewracać to mam iść po skierowanie na rechabilitacje. Niestety wyskoczyły inne problemy z Anią. Ma szmery w sercu[emoji33] szukamy teraz kardiologa dziecięcego.

My już po szczepieniu.

Agus moja Ania ma w sercu szmery i to jest otwór owalny i struna rzekoma. Podobno nic groznego i kontrole ma miec w lutym :) może u Was podobnie będzie ok.

Aga Gunia, może to przez ząbki. Też może być podwyższona temperatura.

Iwona 35, a właśnie co do porodu, Ty teraz rodzilas Sn czy CC?
Mi w ciąży przeszkadzało jak mąż się popsikal rano, a ja godzinę później wchodziłam do łazienki... Masakra jak sobie wspomnę.

My kryzys butelkowy cd... Już cuduje z nim, żeby nakarmić nie raz. A on zasypia na butli więc poranna drzemka 1,5 Godziny później, ale za to pospal godzinkę, a zwykle pół.

Aga, mam nadzieje, ze to nic powaznego.. :(

Synkowi spanie w nowym miejscu nie wychodzi :(
Musze go jakos przyzwyczaic do nowego miejsca, poki sie jeszcze miesci w koszu i moze opcjonalnie spac z nami. Ale juz sie boje jak to bedzie pozniej, jak wyrosnie..

reklama
Hejka:-)
Ale się porobiło w tym Berlinie, ja jak słyszę takie informacje to mam potem taki wewnętrzny niepokój :-/

Flammie myślę że pomalutku się przyzwyczaivdo nowego miejsca:-)

Aga30+ Zosia też ma szmer nad sercem, nie powiedzieli dokładnie co to tylko po skończeniu roku mamy skontrolować.

Aga Gunia kontroluj gorączkę, obserwuj mała i nie panikuj, może rzeczywiście zabki:-)
Iwona super że mąż Cię wspiera, miło czytac:-)

Paula piękny ten obrazek:-) a to swoje zdjęcie tak przerobilas?

Fazerkamm, dzisiaj jeszcze sprzątanie łazienki mi zostało, jutro jadę ogarnąć babci dom,potem jeszcze wielkie zakupy spożywcze :-/ a wy jak w Grecji obchodzicie święta?

Nafoczka miło że wróciłaś, pisz częściej, kiedy urodzilas? To dziewczynka?

Ja myślałam już dawno że bliski mi jest koniec kp a tu coo? Moje dziecko nie chce butelki od paru dni tylko cycus i cycus, dzisiaj od 7do 14 zjadla tylko kaszke łyżeczka bo ja byłam w pracy,butelki się nie chwycić, jak przyszłam to zjadla dwie piersi :-) czuje nawet ze mam więcej pokarmu znowu, a od stycznia miałam więcej pracować, no zobaczymy.. ..

Do góry