reklama
Przepraszam dziewczyny , że odpisuje teraz dopiero ale miałam zabieganą niedzielę. Najpierw jesli chodzi o "wpadkę". Nic nam nie pękło. MOgła być zbyt późno założona a nie tylko sperma niesie nasienie. zresztą co ja będę Was uczyć okazało się, ze na starość jesteśmy płodni jak nastolatki i wierz tu statystykom..
Z Nikodemem jesteśmy dziś po szczepieniu. waga 9kg i lekarz się śmieje, że jeszcze trochę mu poza centyl wyjdzie, wzrost 72. Na pytanie, czy się obraca już na brzuch, syneczek zrobił mu wywrotkę jak na życzenie, ledwo zdążyłam ręcę wyciągnąć by go złapać. Dostał pochwałę za energiczność i ..za fontannę siku
córki nie wiedzą, tylko ja i mąż. Też jest w szoku ale jak zobaczył moją reakcję to nawet jeśli pomyślał podobnie to się już nie przyzna. Przekonuje mnie, że Nikodem będzie miał towarzystwo a nawet na mój płacz "wiesz co ze mną jest w ciąży" stwierdził..że bierze to na siebie (?)Iwonamaja, ja też źle synka nosiłam i dalej noszę bo jak płacze to najszybciej go złapać przodem do mnie, a jak zwiedzamy dom to noszę jak rehabilitantka pokazała czyli tyłem do siebie.
Iwona35, czekalam kiedy napiszesz. Jak zareagował mąż? A córka już powiedziałaś? Pewnie nie jednej z nas byłoby ciezko z myślą o dziecku wlasnie w tym momencie, kiedy lipcowe dzieci potrzebują tyle naszej uwagi, czasu. Ważne żebyś się trzymała w kupie i głowa do góry trzymam za was kciuki. I jasne że pisz nam o ciąży, o swoim dobrym/złym samopoczuciu, o wszystkim co dotyczy Nikodema i nowego dzieciatka
Wy takie zapracowane, tyle ogatniacie a my tylko kupiliśmy i ubraliśmy choinkę, tzn ja ubierałam, a mąż ogarniał syna. Jejku jaki z niego zrobił sie krzykacz, jaki on jest głośny. Moje uszy chwilami nie dają rady.
ja też krwawiłam bardziej, zdążyłam mieć dwa regularneDziewczyny, które dostały już okresu, jak to u was jest? Ja dostałam, krwawiłam bardziej obficie niz przed porodem a teraz ponad 40 dni cyklu a okresu nie ma.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
pewnie, że pamiętam :*Hej wam. wybaczcie ze sie.nie odzywalam ale u.mnie duzo sie wydarzylo.od porodu
Iwona jak mnie pamietasz odezwij sie do mnie na priv
Pozdrawiamy was z Adasiem
Postaram sie byc na biezaco
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
to mamy identycznie , bananem pluje, marchewkę uwielbia, zupy be ale lubi sok bobo frut marchew jabłko bananU nas banan fuj fuj rzadzi dynia i zupy nie dobre
identycznie, głownie przez lewe ramię się przekreca na brzuch i lewą ręką łapie zabawke, lekarz stwierdził, że taki jego urok (on ogólnie jest sceptycznie nastawiony do asymetrii i twierdzi, że to nowomoda, bo nagle zrobiło się 70% dzieci z problemem neurologicznym a dziecko jak i stary może mieć już swoje upodobania stron. Wysłał nas do neurologa który wg niego nie jest od tych z naciąganych teorii, potwierdzil że jest okDziewczyny jak sie wasze dzieci przekręcają z plecków na brzuch to z obydwu stron? Bo moja preferuje lewa stronę i rączkę po zabawki tez glownie wyciąga lewa .... Prawa tez trzyma, ale najpierw lewa.
zrób test, po co się zastanawiać i denerwować bez sensu, można się później podenerwować z sensemKurcze dziewczyny, u mnie prawie 50 dzień cyklu, a okresu dalej nie ma. Do tej pory od porodu miałam tylko jeden okres, na początku listopada.
Z Nikodemem jesteśmy dziś po szczepieniu. waga 9kg i lekarz się śmieje, że jeszcze trochę mu poza centyl wyjdzie, wzrost 72. Na pytanie, czy się obraca już na brzuch, syneczek zrobił mu wywrotkę jak na życzenie, ledwo zdążyłam ręcę wyciągnąć by go złapać. Dostał pochwałę za energiczność i ..za fontannę siku
Toteczka83
Fanka BB :)
Nie spimy od poltorej godziny I sie na to nie zanosi...
Gwiazda_237
Witam z rana Wy tu piszecie o zmianie mlek na 2 a my juz od prawie od 3tygodni na dwojce kurde u nas zawsze wszystko inaczej Toteczka u nas pobudka o 6 ale teraz nie spi
madziolina_p
A mloda dzis pobuddka o 22.30-nie wiem czemu ale zjadla, potem o 1 i dopiero 6.15 ale niestety juz na dobre [emoji17]
Ja bede chciala zmienic przy zmianie na 2 z hippa na bebiko, tylko nie wiem jak to zrobic, jak mysliciem czy najpierw pod koniec 5 mca sprobowac dac bebiko 1 i dopiero przejsc na 2 czy odrazu na 2? Mysle nad przejsxiem bo jesli bedzie wszystko ok to zaoszczedze polowe kwoty za mleko
Anka znowu zaczela kaslac i troche ma gila... Dzis robie jej inhalacje, bo na swieta zsby sie cos nie rozwinelo
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bede chciala zmienic przy zmianie na 2 z hippa na bebiko, tylko nie wiem jak to zrobic, jak mysliciem czy najpierw pod koniec 5 mca sprobowac dac bebiko 1 i dopiero przejsc na 2 czy odrazu na 2? Mysle nad przejsxiem bo jesli bedzie wszystko ok to zaoszczedze polowe kwoty za mleko
Anka znowu zaczela kaslac i troche ma gila... Dzis robie jej inhalacje, bo na swieta zsby sie cos nie rozwinelo
Gwiazda_237
Madziolina_p mysmy zmieniali z bebiko na bebilon z jedynki na.jedynkę a potem po jednym opakowaniu bebilonu 1 przeszliśmy na 2
Toteczka83
Wstala o 3, zasnela o 6 na 30 minut.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Kurczę a mój malutki Tak dziwnie harczy .nie ma kataru psikam mu woda morska odciagam ale nic nie wychodzi.A mloda dzis pobuddka o 22.30-nie wiem czemu ale zjadla, potem o 1 i dopiero 6.15 ale niestety juz na dobre [emoji17]
Nie wiem czy nie od suchego powietrza.
Witajcie[emoji5]
Dziś odbieram zdjęcia z sesji. Oj ciekawa jestem strasznie[emoji5]
Czytaliście co się w Berlinie stało. Masakra[emoji22][emoji22]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
madziolina_p
A co tam sie stalo znowu?
Ja kupuje katarek ten do odkurzacza, z frida to ja pluca wypluje a katarek jest super
Ja kupuje katarek ten do odkurzacza, z frida to ja pluca wypluje a katarek jest super