reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
BasiaJulia - na dywan to polecam Vanish do dywanów w proszku, o ile jeszcze można cosik takiego dostać. Kiedyś tym właśnie czyściam, sypiesz, wsiąka i odkurzasz.

Aga - zdrówka dla Ani. U nas też się coś przypałętało, na szczęście na razie tylko katar, mam nadzieję że damy sobie radę bez wizyty u lekarza, bo sezon grypowy to nie chcę czegoś więcej przynieść do domu.

Pochwalę się, że mój synuś nauczył się wymawiać sylabę "la" i śpiewa mi przez cały dzień. Urocze to jego "la-la".

BasiaJulia bardzo dziękuję, nie umiem jakoś odpisać na pw.

My co wieczorne histerie. Butla zła. A bez kolacji nie zaśnie. Oby się przeprosił z butelką :( bo wieczorami tragedia. Zmęczony już, ale wypluwa smoka. Bierze za którymś razem dopiero i usypia...

Hej Dziewczyny :)
Dawno tak mało nie spałam. Misio mi się podziębił i ma gila giganta. Krztusi się nim i wymiotuje. Do tego płacze histerycznie bo jest zmęczony a nie może zasnąć. Wybudzał mi co chwilę Szymonka i tak jeden płakał bo go gil męczył a drugi bo śpiący i tak na dwa głosy dawali pół nocy. Szymko usypia przy bajce więc lulając Misia opowiadałam mu bajkę o chłopczyku co uwielbiał pić herbate :) nic innego nie przyszło mi do głowy:)
W sumie to jeszcze leżę w betach ale zaraz muszę poprasować bo nie mam w co przebierać już Młodego bo wszystko ogilane ... Najważniejsze, że nie ma temperatury :) Miłego dnia Kobietki potem postaram się Was doczytać :):)

Aaaaa pokażcie swoje choinki :)
Jodelko dużo zdrówka dla Was trzymajcie sie cieplutko.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,
No to ja się trochę teraz pożalę. Nie wiem czy kiedyś widziałeście jak pisałam na FB, że coś mam z brodawką. No więc okazało się, że to grzybica. Czerwona, spuchnięta, swędzi i piecze. Zanim doszłam co i jak to ból promieniuje już aż do łopatki. Małej niby nic nie jest, ale wymaga przeleczenia. Jakby tego było mało to mój kręgosłup totalnie odmówił współpracy. Jestem już po 3 masażach i niewiele to daje. Trzeba było nie sprzątać. Aaałłłaaaa
Dużo zdrówka dla Was.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry