reklama
groszkowamama
Fanka BB :)
BasiaJulia - na dywan to polecam Vanish do dywanów w proszku, o ile jeszcze można cosik takiego dostać. Kiedyś tym właśnie czyściam, sypiesz, wsiąka i odkurzasz.
Aga - zdrówka dla Ani. U nas też się coś przypałętało, na szczęście na razie tylko katar, mam nadzieję że damy sobie radę bez wizyty u lekarza, bo sezon grypowy to nie chcę czegoś więcej przynieść do domu.
Pochwalę się, że mój synuś nauczył się wymawiać sylabę "la" i śpiewa mi przez cały dzień. Urocze to jego "la-la".
Aga - zdrówka dla Ani. U nas też się coś przypałętało, na szczęście na razie tylko katar, mam nadzieję że damy sobie radę bez wizyty u lekarza, bo sezon grypowy to nie chcę czegoś więcej przynieść do domu.
Pochwalę się, że mój synuś nauczył się wymawiać sylabę "la" i śpiewa mi przez cały dzień. Urocze to jego "la-la".
Toteczka83
Agula robilam niedawno badanie moczu I bylo ok
Lizzy_
BasiaJulia bardzo dziękuję, nie umiem jakoś odpisać na pw.
My co wieczorne histerie. Butla zła. A bez kolacji nie zaśnie. Oby się przeprosił z butelką bo wieczorami tragedia. Zmęczony już, ale wypluwa smoka. Bierze za którymś razem dopiero i usypia...
My co wieczorne histerie. Butla zła. A bez kolacji nie zaśnie. Oby się przeprosił z butelką bo wieczorami tragedia. Zmęczony już, ale wypluwa smoka. Bierze za którymś razem dopiero i usypia...
Jodelko dużo zdrówka dla Was trzymajcie sie cieplutko.Hej Dziewczyny
Dawno tak mało nie spałam. Misio mi się podziębił i ma gila giganta. Krztusi się nim i wymiotuje. Do tego płacze histerycznie bo jest zmęczony a nie może zasnąć. Wybudzał mi co chwilę Szymonka i tak jeden płakał bo go gil męczył a drugi bo śpiący i tak na dwa głosy dawali pół nocy. Szymko usypia przy bajce więc lulając Misia opowiadałam mu bajkę o chłopczyku co uwielbiał pić herbate nic innego nie przyszło mi do głowy
W sumie to jeszcze leżę w betach ale zaraz muszę poprasować bo nie mam w co przebierać już Młodego bo wszystko ogilane ... Najważniejsze, że nie ma temperatury Miłego dnia Kobietki potem postaram się Was doczytać
Aaaaa pokażcie swoje choinki
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolina__85
Piękne te wasze choinki na FB. Nasza leży na tarasie i czeka
Jeśli chodzi o 'doły' to póki co wszystko ok. Też słyszałam, że może być problem.
Jeśli chodzi o 'doły' to póki co wszystko ok. Też słyszałam, że może być problem.
U nas banan też blee. Jabłko to najlepsze jedzonko. Z warzywami nie ma klopotu ale dynia niezbyt wchodzi chyba ze wzgledu na zapachU nas banan fuj fuj rzadzi dynia i zupy nie dobre
Madziolinko ja daje małej zupke warzywna z miskiem i 1 mleczko juz odchodziDziewczyby a Wy te warzywka same dajeciw i dzieciakom zastepuja posilek?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo zdrówka dla Was.Hej dziewczyny,
No to ja się trochę teraz pożalę. Nie wiem czy kiedyś widziałeście jak pisałam na FB, że coś mam z brodawką. No więc okazało się, że to grzybica. Czerwona, spuchnięta, swędzi i piecze. Zanim doszłam co i jak to ból promieniuje już aż do łopatki. Małej niby nic nie jest, ale wymaga przeleczenia. Jakby tego było mało to mój kręgosłup totalnie odmówił współpracy. Jestem już po 3 masażach i niewiele to daje. Trzeba było nie sprzątać. Aaałłłaaaa
reklama
U nas juz w obie. Trzeba pilnować malej Polci[emoji6][emoji4]Dziewczyny jak sie wasze dzieci przekręcają z plecków na brzuch to z obydwu stron? Bo moja preferuje lewa stronę i rączkę po zabawki tez glownie wyciąga lewa .... Prawa tez trzyma, ale najpierw lewa.