reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Mój syn też zwykle przewraca się w jedną stronę, ale w drugą też mu się zdarza.
Może spróbuj ją dać na drugi boczek i fiknie
U nas do tej pory stały posiłek przesuwał mleko, dzisiaj zastąpił jeden posiłek. Wcześniej dawalam mniejsze porcje i się chyba nie najadał. Dziś zjadł ładnie i popił sokiem.
Może spróbuj ją dać na drugi boczek i fiknie
U nas do tej pory stały posiłek przesuwał mleko, dzisiaj zastąpił jeden posiłek. Wcześniej dawalam mniejsze porcje i się chyba nie najadał. Dziś zjadł ładnie i popił sokiem.
Gwiazda_237
My ogolnie cwiczyny na pilce obroty raz przez jedne ramie raz przez drugie . Potem cwiczyny na brzuszku .Bo Adas to len
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Hejka, ja też już ubrałam choinkę, wrzucę potem na fb bo tam się super zdjęcia z rel dodają, tutaj nie moge z tel:-/
Karolina dobrze ze juz wiesz co to, przynajmniej będziesz mogła wyleczyć, ale od czego to się zrobiło? Leci Ci pokarm między kamieniami?
Ostatnio więcej ponosilam mała i też mnie plecy zaczynają pobolewac...
Madziolina ja zastępuje kaszka tylko ranny posiłek, tak to podaję między karmieniami dla smaku ok 30-50ml zupki marchewka plus ziemniak lub jabłko plus banan, ja kp jeszcze i niechcialabym żeby odrzuciła pierś. Ale super je, nie wypychawjezykiem tylko polyka :-)
Karolina dobrze ze juz wiesz co to, przynajmniej będziesz mogła wyleczyć, ale od czego to się zrobiło? Leci Ci pokarm między kamieniami?
Ostatnio więcej ponosilam mała i też mnie plecy zaczynają pobolewac...
Madziolina ja zastępuje kaszka tylko ranny posiłek, tak to podaję między karmieniami dla smaku ok 30-50ml zupki marchewka plus ziemniak lub jabłko plus banan, ja kp jeszcze i niechcialabym żeby odrzuciła pierś. Ale super je, nie wypychawjezykiem tylko polyka :-)
Asia28BK
U nas z przewrotami jeszcze słabo, natomiast głowa ciągle podniesiona czy to na płasko czy na leżaczku, nie polezy z głową na płasko. Dzisiaj ja miałam rano w łóżku tak opartą o poduszkę może pod kątem 30 stopni i tak się chwyciła kołdry że usiadła :-)
Flammie
Ale sie nakombinowalam by poustawiac meble w pokoiku tak by bylo miejsce na lozeczko.. Synek sobie w bujaczku obserwowal a ja pytalam co mysli o takim czy innym ustawieniu. Ale udalo sie
Ruda, piersia karmisz? Moze okresy na poczatku tak sie zdarzaja.
Lizzy, moj dokladnie tak samo. Nic tylko brzuszek Po jdzeniu zawsze w bujaczek sadzam, bo raz sie na macie obrucil, mleko zwrocil i rozsmarowal po calej macie. Do siadania tez daleko, choc kombinuje z dzwiganiem sie.
Ruda, piersia karmisz? Moze okresy na poczatku tak sie zdarzaja.
Lizzy, moj dokladnie tak samo. Nic tylko brzuszek Po jdzeniu zawsze w bujaczek sadzam, bo raz sie na macie obrucil, mleko zwrocil i rozsmarowal po calej macie. Do siadania tez daleko, choc kombinuje z dzwiganiem sie.
Ruda cykle są nieregularne jak karmi się piersią. Ja miałam owulacje wtedy kiedy powinnam dostać już okresu. Spokojnie poczekaj.
My też mamy problem z przekręcaniem się na brzuszek. Chodzimy na rehabilitację, myślę że u Nas to wina obniżonego napięcia mięśniowego. Rehabilitujemy się w domu, chodzimy na wizyty ale tam rehabilitantka tylko pokazuje mi ćwiczenia, wkurza mnie to bo powinna też sama z maluchem poćwiczyć.
Ale wprowadzacie już posiłków ja dawałam po pół słoiczka gerbera, ale teraz idą zęby i Mikołaj nie lubi jak dotyka się go łyżką po dziąsłach. Brokuły są okropne w smaku i śmierdzą troche Chociaż Mikołaj je zjadł.
My też mamy problem z przekręcaniem się na brzuszek. Chodzimy na rehabilitację, myślę że u Nas to wina obniżonego napięcia mięśniowego. Rehabilitujemy się w domu, chodzimy na wizyty ale tam rehabilitantka tylko pokazuje mi ćwiczenia, wkurza mnie to bo powinna też sama z maluchem poćwiczyć.
Ale wprowadzacie już posiłków ja dawałam po pół słoiczka gerbera, ale teraz idą zęby i Mikołaj nie lubi jak dotyka się go łyżką po dziąsłach. Brokuły są okropne w smaku i śmierdzą troche Chociaż Mikołaj je zjadł.
reklama
Karolina__85
Asia nie mam pojęcia od czego. Nigdy grzybicy nie miałam. Laktacja jest na tyle ustabilizowana, że nic mi nie cieknie. Nawet wkładek nie noszę. Cycki wietrzę, a staniki piorę często i to w proszku małej.
Mila kręci się na oba boczki. Dziś pierwszy raz zaczęła się obracać z brzucha na plecy. I bardzo wysoko się na samych dłoniach podnosi. A do tego ciągle ściąga skarpety albo mieli je w buzi
Już mam na szczęście posprzątany dom. Tylko łazienka została. To zgonię na męża
Mila kręci się na oba boczki. Dziś pierwszy raz zaczęła się obracać z brzucha na plecy. I bardzo wysoko się na samych dłoniach podnosi. A do tego ciągle ściąga skarpety albo mieli je w buzi
Już mam na szczęście posprzątany dom. Tylko łazienka została. To zgonię na męża