madziolina_p
Fanka BB :)
Dziewczyby a Wy te warzywka same dajeciw i dzieciakom zastepuja posilek?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julka co upatrzylas dla małego???U nas tez kupy w zaleznosci od tego co zje. Teraz go dopajam czasem na sile bo tez mi robił takie klocki, a jak wypije nawet te 20 ml dziennie to robi juz ladne. Dzis jade do galerii a meza zostawiam z,dzieckiem. Jestem zmęczona ale musze kupic malemu prezent
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Julita wstepnie zyrafe sophie i pieska kropka. A czy kupie to sie okazeJulka co upatrzylas dla małego???
Witajcie
Ale szalejecie z rozszerzeniem diety i nas póki co tylko mleczko[emoji38][emoji38]
Właśnie wróciłam od chrzesniaka oj slodki z niego dwulatek
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyby a Wy te warzywka same dajeciw i dzieciakom zastepuja posilek?
Hej dziewczyny,
No to ja się trochę teraz pożalę. Nie wiem czy kiedyś widziałeście jak pisałam na FB, że coś mam z brodawką. No więc okazało się, że to grzybica. Czerwona, spuchnięta, swędzi i piecze. Zanim doszłam co i jak to ból promieniuje już aż do łopatki. Małej niby nic nie jest, ale wymaga przeleczenia. Jakby tego było mało to mój kręgosłup totalnie odmówił współpracy. Jestem już po 3 masażach i niewiele to daje. Trzeba było nie sprzątać. Aaałłłaaaa
Ja zastepuje rano i po poludniu. maly dostaje butle ok 5-6 zalezy o ktorej sie obudzi i pozniej za jakies 3-3.5h daje mu marchewke z bananem lub jablkiem i pozniej mleko za 3-3,5h no i po poludniu robie tak samo. Daje malemu tyle ile w malym sloiczku gerber i to mu starcza akurat na jeden posilek. Robie tak od dwoch dni i jak na dzien dzisiejszy jest ok.Dziewczyby a Wy te warzywka same dajeciw i dzieciakom zastepuja posilek?
A jakie ćwiczenia robicie?Nieufna u nas tak bylo ze jwdna strona i okazalo sie ze mamy asymetrie teraz rehabilitacja .Jesli ci to nie poki to idz do naurologa albo rodzinnego
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom