reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agula, a wiesz dlaczego tak? Ustalają godziny i ktoś z 14tej przyszedł o 8 przez co ktoś kto miał na 8, wejdzie 8.30 itd. W ciąży chodząc do ginekologa zauważyłam, że jako trzecia jestem zapisana, a w kolejce 5... widziałam w zeszycie położnej, że miała babki z 19 wykreslone, a co oznaczało, że już były....

reklama
Witam, na śniadanie wzielam 2 tabletki uspokajajace I popilam kawa, polaczenie antagonistyczne ale zobaczymy czy bedzie efekt bo za chwile w psychiatryku wyladuje. Wieczorem ja nosilam I wyłam. Siostra w sobote przylatuje...

Lizzy- wiadomo :D nie dogodzisz..tak źle, tak jeszcze gorzej

Toteczka- Twoja taka maruda??

Ania tez marudna dzis. Chyba na zęby albo jakis skok. Mało je, piszczy jak zasnie.

my też byliśmy na sesji i czekam na efekty:)
pokażesz nam swoją gwiazdeczkę? w świątecznym wydaniu?:)
ile płaciliście za sesję?
Bardzo chętnie, ale poproszę o link do zamkniętego wątku :) Płaciliśmy 300zł, w tym 6 zdjeć, każde kolejne 30 obrobione i 15 nieobronione, sporo ....ale mamy prezenty dla rodzicow i dziadków.

Toteczka, to aż tak marudzi? A jak ją zabawiasz to jest ok? Może cos jej dokucza - brzuszek, ząbki, może coś w ubranku ją uwiera?
Ja mam chyba jakies lekkie OCD i jak mały zaczyna działać nie według planu, choćby trochę to mnie szlag trafia.. Jakby byl taką marudką bez przerwy to ja bym chyba nie poradziła sobie mentalnie :(

Dziś lekko zmodyfikowałam nasz plan dnia i zobaczymy jak będzie wieczorem..

Witajcie. Unas noc lepsza, dalej bez szału ma kilka dluzszych pobudek. Juz zalicza drzemke i oduczamy sie caly czas bujania. Najgorzej popoludniu bo jak sie wybudzi w lozeczku to ciezko mu zasnac, w wozku polulalam pare razy i spal dalej.
Toteczka współczuję a co sie dzieje?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.
Kurcze moj maz nie chce zostac z mala ale my mamy wyjatkowy egzemplarz a nie takie aniolki jak Wy.
Mala obudzila sie narazie 4 razy, dostala butle ale dalej sie rzuca, Julka jestesmy z Toba.
Toteczka, a jak Ewa się bawi, jak już się uda, że się czymś zajmie? Bo tak sobie pomyślałam po obejrzeniu Twojego filmiku na fb, że może ona chce zabawki do rączki, a na tym leżaczku są przymocowane i dlatego się denerwuje? I jakie macie zabawki? Poobserwuj, może te co macie ją nudzą, tzn. nie umie/nie chce się nimi bawić? To taka refleksja, nie krytyka ;)

Basiu a na Facebooku jesteś w grupie lipcowych mam? Bo na moim profilu są zdj. uszytych maskotek itp przezemnie
Jestem, ale na Twoim profilu są albo Twoje zdjęcia albo krajobrazy. A nie masz tych zdjęć udostępnionych tylko dla znajomych? Jeśli tak to nie zobaczymy, bo nie jesteśmy Twoimi znajomymi :(

Tez chcialam miec swiateczna sesje, ale fotograf kosztuje tyle, ze ja dziekuje :( A nie mam nikogo znajomego.. Wiec mamy rodzinne foto zimowe zrobione przez tesciowa.

Tez musze do fryzjera podciac wlosy, ale po nowym rok.

Do dentysty mialam isc w srode, ale przed swietami nie chce kasy wydawac i cykam sie usuwania kamienia, wiec przelozylam wizyte na za 3 tygodnie :p W zeszlym roku jak mi usuwali kamien to piszczalam momentami jak mala dziewczynka.. Nie mam odwagi teraz. Nie wiem, moze moga mnie znieczulic jakos, bo to koszmarnie niewygodny ból..

Wlosy juz troche mniej mi wychodza, ale za to paznokcie mam w oplakanym stanie.. Ciagle mi sie łamia i to tak, ze musze czesto palce plastrami zaklejac :(

No to mnie na marudzenie wzielo.. Maly spi. Oczywiscie wybudzil sie i dwie godziny nie mogl usnac.
Ale Ty Flammie robisz ładne zdjęcia, to nie mogłabyś małemu zrobić sama? Trudniej we 3, ale synkowi mogłabyś fajne popstrykać :)
Ja byłam raz na usuwaniu kamienia, brrr. Dlatego Cię boli, że masz niedomknięte kanaliki, tak się to chyba nazywa. Używasz może pasty lacalut? Mnie mega pomogła, nie krwawią mi, ani nie mam nadwrażliwości, a po zwykłych od razu coś (a dodam, że takie problemy mam od małego).

Do góry