reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Farbować moje kilometrowe odrosty:) Mam długie włosy, więc potrwa.
No ja do tej pory wychodziłam na max godzinę - półtorej.
Mleko na szczęście zaczęła pić z butelki, więc tym bardziej się nie stresuje. Potem jeszcze może jakieś zakupy ..... :) Cieszę się, bo ostatnio mam doła przez sytuację w pracy, więc humor na pewno sobie poprawię.

Ach, zrobiliśmy sobie sesję świąteczną, coś pięknego, polecam każdemu. Moja modeleczka oczywiście uśmiech od ucha do ucha, bajka .
Tylko potem problem z wyborem zdjęć i oczywiście musieliśmy dopłacić.
my też byliśmy na sesji i czekam na efekty:)
pokażesz nam swoją gwiazdeczkę? w świątecznym wydaniu?:)
ile płaciliście za sesję?

reklama
Kurcze moj maz nie chce zostac z mala ale my mamy wyjatkowy egzemplarz a nie takie aniolki jak Wy.
Mala obudzila sie narazie 4 razy, dostala butle ale dalej sie rzuca, Julka jestesmy z Toba.

Tez chcialam miec swiateczna sesje, ale fotograf kosztuje tyle, ze ja dziekuje :( A nie mam nikogo znajomego.. Wiec mamy rodzinne foto zimowe zrobione przez tesciowa.

Tez musze do fryzjera podciac wlosy, ale po nowym rok.

Do dentysty mialam isc w srode, ale przed swietami nie chce kasy wydawac i cykam sie usuwania kamienia, wiec przelozylam wizyte na za 3 tygodnie :p W zeszlym roku jak mi usuwali kamien to piszczalam momentami jak mala dziewczynka.. Nie mam odwagi teraz. Nie wiem, moze moga mnie znieczulic jakos, bo to koszmarnie niewygodny ból..

Wlosy juz troche mniej mi wychodza, ale za to paznokcie mam w oplakanym stanie.. Ciagle mi sie łamia i to tak, ze musze czesto palce plastrami zaklejac :(

No to mnie na marudzenie wzielo.. Maly spi. Oczywiscie wybudzil sie i dwie godziny nie mogl usnac.

reklama
Dziewczyny witajcie!

My jeszcze lezymy, noc ladnie przespana.
Dzis o 12 szczepienie mamy, wkurza mnie to ze jade i czekam jak siedzi 10 bab z dziecmi. Jakby na godziny nie mogli tego ustawic.

Co do fryzjera to bylam w listopadzie na farbie i podcieciu. 5godzin. Doslownie 5, bo nakladala osobno 2 farby itp.

U nas zimnoooo -5 i brak skrobaczki do auta, maz ma w swoim aucie i mi nie zostawil :D chyba karta do bankomatu bede skrobac.

Do góry