reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Konsultacja z dobrym fizjoterapeutą nigdy nie zaszkodzi.

Chrupki kukurydziane zdaje się nie mają glutenu.

U nas w nocy jęki przez sen i co chwilę glaskalam. Dobrze, ze mąż dziś w domu, to wstał rano do Małego, bo byłam nieprzytomna...

Moja je chrupki juz dawno a z glutenem ruszamy na dniach, bede dodawac pol lyzeczki kaszki z glutenem do sniadanka.
Maz dzis idzie na spacer a ja albo prasowanie albo sprzatanie

No ja dałam jakieś 2 tygodnie temu deserek z hippa jabłko z bananem i ciasteczkiem zupełnie nie patrząc na etykietę dopiero później popatrzyłam że zawierał gluten ale nic nie było jej po nim[emoji2]

Witam się i ja, długo długo nie pisałam ale czytam. Nie mam jak pisać, młody wyrywa mi telefon albo tak macha łapkami, że ciągle coś psuje.
Młody jest na cycku, czekamy do skończone go 6 miesiąca i spróbuje coś wprowadzić ale też ma spokojnie, jak nie będzie chciał to poczekamy dłużej. Nie chciałabym dawać mu żadnych kaszek czy klików ale zobaczymy czy się uda, plan planami a życie życiem.

Iwona gratulacje! pewnie lekko nie będzie ale i tak sama radość. Po cichu ci powiem, że Ci zazdroszczę. Duża rodzina + dzieci z małą różnicą wieku dla mię super.

Młody od ponad miesiąca bardzo często budzi się w nocy z 7 razy, nie wiem dlaczego, że zmęczenia którejś nocy wpychalam mu cycka do buzi a on miał w buzi smoczka a ile mu nagadalam że spać mi nie daje a nawet cycka nie weźmie.

Co do mężów to mój twierdził że nasza córka nigdy w nocy się nie budziła, to że spalam u niej czy z nią to mój wymysł aż do teraz kiedy oba zaczęła w nocy jego nachodzic dopiero po 6 latach wie jak to jest. Także to wszystko na temat pomocy z jego strony. Ja cały czas jestem z dziećmi, jak nie z jednym to z drugim albo z dwójką, potrzebuje odpocząć ale chyba nie jest mi dane.

Chciałbym na bieżąco z Wami pisać ale jak to zrobić.

reklama
Witam się i ja, długo długo nie pisałam ale czytam. Nie mam jak pisać, młody wyrywa mi telefon albo tak macha łapkami, że ciągle coś psuje.
Młody jest na cycku, czekamy do skończone go 6 miesiąca i spróbuje coś wprowadzić ale też ma spokojnie, jak nie będzie chciał to poczekamy dłużej. Nie chciałabym dawać mu żadnych kaszek czy klików ale zobaczymy czy się uda, plan planami a życie życiem.

Iwona gratulacje! pewnie lekko nie będzie ale i tak sama radość. Po cichu ci powiem, że Ci zazdroszczę. Duża rodzina + dzieci z małą różnicą wieku dla mię super.

Młody od ponad miesiąca bardzo często budzi się w nocy z 7 razy, nie wiem dlaczego, że zmęczenia którejś nocy wpychalam mu cycka do buzi a on miał w buzi smoczka a ile mu nagadalam że spać mi nie daje a nawet cycka nie weźmie.

Co do mężów to mój twierdził że nasza córka nigdy w nocy się nie budziła, to że spalam u niej czy z nią to mój wymysł aż do teraz kiedy oba zaczęła w nocy jego nachodzic dopiero po 6 latach wie jak to jest. Także to wszystko na temat pomocy z jego strony. Ja cały czas jestem z dziećmi, jak nie z jednym to z drugim albo z dwójką, potrzebuje odpocząć ale chyba nie jest mi dane.

Chciałbym na bieżąco z Wami pisać ale jak to zrobić.
Fajnie że się odezwałaś

Do góry