reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
A co czytasz? mnie na ks
Aga, i super :) korzystajcie poki malutka spi. ja dzis mialam piwko imbirowe.
Maly pospal godzinke i wlasnie sie obudzil :( Mam nadzieje, ze bedzie nie marudzacy dzis to moze poczytam przy nim albo cos.
A co czytasz? mnie na czytanie ostatnio wzięło i w każdej wolnej chwili łapię jakąś książkę :) ostatnio czytałam berka i bierki.. tematyka kontrowersyjna podobno aleee dla mnie książki megaa! polecam :):)

Aga, powinniscie miec zasade, ze ten lula kto obudzil malutka ;)

Moj synek przed chwila trzecia kupe zaliczyl dzisiaj. I to taka solidna :szok: Cały czas nie spi, ale przynajmniej dzis nie marudzi.

U nas rozszerzanie idzie zwyklym sposobem, ale jak maly podrosnie i bedzie gotowy na jedzenie palcami to nie ma sprawy :) Poki co poznaje smaki, cwiczy przezuwanie i jedzenie lyzeczka i ma sporo frajdy przy tym ;)

Moje dziecko robi kupy raz w tygodniu i tak ma od urodzenia :) dziwne trochę ale podobno normalne

Skad ja znam te radosc na widok gola... Jak maly moj mial ok 8 mcy to lecial mecz Polska-Noemcy i strzelilismy gola to wyobrazcie sobie, ze wyjal spiacego Michala z lozeczka i zaczal z nim tanczyc i tlumaczyc mu, ze to historyczny moment i ten oczywidcie w histerie wpadl...

Dziewczyny, a czy ktoras chce oraktykowac BLW? ja sie zastanawiam, bo kolezanka tak zaczela i super idzie

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]

Ja próbowałam BLW z Szymkiem ale jak mi się zaksztusił kilka razy i to tak porządnie to sobie darowałam:)

Jodełka, z kupkami to u nas roznie jest ale 3 w ciagu doby to rzadkosc :) I to takie spore byly, ze sie zastanawiam skad mu sie wziely, bo az tyle to on nie je chyba :p

A czytam generalnie baardzo rozne ksiazki od romansow po horrory ;) Audiobooki tez lubie bardzo. Obecnie czytam fantastyke dla mlodziezy 'Wojownicy' o kotach, a na audiobooku mam kryminal Mroza 'Ekspozycja' :) Takie dwie kompletnie rozne tematyki ;)
Slyszalam dobra opinie o Berku, ale nie mialam jeszcze okazji przeczytac :)

Nadal nie spi, lezymy sobie po ciemku. Maly kopie sobie w materac i gada, ja na telefonie, a maż ma w koncu chwile i sobie gra na komputerze :-)

Odnośnie BLW to moja teściowa dzisiaj zaczęła, w dodatku z piernikiem, myślałam że to poważna kobieta. Może 15 minut mnie nie było a jak przyszłam to mały już z takim rozmemłanym pierniczkiem w rączce, ja się pytam co ona robi a ona na to "no co, tak na niego patrzył, to mu dałam spróbować". Teraz będę się bała małego przy niej zostawić bo mi jeszcze dziecko pierogami nakarmi, bo się "patrzy". Mam nadzieję że mu się biedny nie pochoruje po tym pierniku.

Groszkowa, ale duzo nie zjadl? Pierniczek to jednak gluten i pewnie miód, wiec dla dziecka tak malego to chyba badzo nie bardzo. Mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie. Moze powiedz jej co maly moze a co nie.

Troszkę zjadł, całe szczęście nie było w nich miodu. Noc ciężka, ale wczoraj nie było kupki, a zawsze jest wtedy niespokojny w nocy, dzisiaj rano kupka normalna wiec pierniczek nie zaszkodził.

reklama
Iwona bedzie dobrze :-) życzę dużo siły. [emoji4]

Jodelka jesteś wspaniałą silną mamą[emoji4]

My jemy klasycznie narazie papki.

Pola dziś wstała o 5[emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry