reklama
Hej Dziewczyny!
Po wczorajszej rewolucji stwierdzam, ze Ania czasami dostanie deser. Jakos jej przeszlo, ale kupa zielona byla.
Dzis od rana marudzi. W dodatku jak ma isc spac to juz ma tyle sil, ze zaczyna sie kulac i rzuca didkiem kosmos.
Dzis caly dzien u mnie pada
Po wczorajszej rewolucji stwierdzam, ze Ania czasami dostanie deser. Jakos jej przeszlo, ale kupa zielona byla.
Dzis od rana marudzi. W dodatku jak ma isc spac to juz ma tyle sil, ze zaczyna sie kulac i rzuca didkiem kosmos.
Dzis caly dzien u mnie pada
fazerkamm
Fanka BB :)
Hej hej :*Hej Kochana co u Ciebie??
U mnie MASAKRA!!!! Starszak tak daje czadu ze juz nie wiem jak sobie z nim poradzić :/ z nerwów az zaczęło mnie bolec w klatce piersiowej i wyladowalam na dyżurze w szpitalu, cos tam wyszlo na ekg ale zawał to nie jest, tabletek przeciw bolowych nie dali bo karmie i co mnie Starszak zdenerwuje to bol powraca :/ pewnie to początek jakieś nerwicy... do psychologa musze sie z Nim udac bo jak tak dalej pojdzie to całkowicie przestanie mnie szanowac. Ot moje nowosci... wygadalam sie [emoji14]
U Ciebie jak tam?
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Czesc dziewczyny. Nie mam czasu żeby was nadrobic. My bylismy chwile w galerii. Maly pomimo syropku budzil sir w nocy wiec to nie zeby. Teraz juz nie wiem co
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Flammie
Z tym wybudzaniem sie w nocy to czytalam, ze moze to byc zwiazane z jakas zmiana w fazach snu dziecka, ktora nastepuje w okolicach 4-5 miesiaca. Ze dziecko zaczyna oscylowac miedzy snem glebokim a plytkim jak dorosli i wowczas moze sie wybudzac. Dorosly jak sie wybudzi to sam zasnie, a dziecko dopiero musi sie tego nauczyc. Angielski internet ma sporo artykulow na ten temat (sleep regression), ale nie wiem jak to po polsku sie nazywa zeby cos znalezc na ten temat po polsku Moj tez mial noce, ze regularnie budzil sie co 1-2h.
U nas to po prostu regres snu. Sen zmienia się co 4mce aż zacznie przypominać sen dorosłego.
My też byliśmy w galerii i powiem ze pierwszy i jak narazie ostatni raz. Za dużo wrażeń na tą małą główkę, cała drogę do domu dosłownie się darł. Jak dojechaliśmy do domu i położyłam go na kocyku to był taki szczesliwy
My też byliśmy w galerii i powiem ze pierwszy i jak narazie ostatni raz. Za dużo wrażeń na tą małą główkę, cała drogę do domu dosłownie się darł. Jak dojechaliśmy do domu i położyłam go na kocyku to był taki szczesliwy
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A u nas wrecz przeciwnie, jaki byl zadowolony w galerii.U nas to po prostu regres snu. Sen zmienia się co 4mce aż zacznie przypominać sen dorosłego.
Tylko u nas ten regres snu trwa miesac....w srode mamy wizyte u neurologa
Karolina__85
No jasne , że tak. chociaż mnie taki rozwój rzeczy cieszy po cichu , bo to wprowadzanie to było jakieś dziwne .Wytyczne wytycznymi, każde dziecko jest inne i same widzimy kiedy jest gotowe i jak reaguje na poszczególne produkty. Uważam, że trzeba zachować we wszystkim zdrowy rozsądek.
Ja po dzisiejszym kinie wróciłam jak nowo narodzona . 3,5h totalnego resetu.
A mała była bardzo grzeczna .
reklama
Asia28BK
Fazerkamm oj to nieźle Cię musiał zdenerwowac :-/
Karolina fajnie że wypad udany:-)
U nas dzisiaj pierwszy raz stopki w buzi no przeslodki widok. Ale było tak że dwa dni temu mega zainteresowanie kolanami, wczoraj stopkami a dzisiaj się udało do buzi:-)
Taq odzywaj się częściej :-)
Kamejka halooo, czytasz nas jeszcze:-)?
Mamy dziewczynek stosujecie jakąś antykoncepcje? Wogole wszystkie mamy co stosujecie?
Karolina fajnie że wypad udany:-)
U nas dzisiaj pierwszy raz stopki w buzi no przeslodki widok. Ale było tak że dwa dni temu mega zainteresowanie kolanami, wczoraj stopkami a dzisiaj się udało do buzi:-)
Taq odzywaj się częściej :-)
Kamejka halooo, czytasz nas jeszcze:-)?
Mamy dziewczynek stosujecie jakąś antykoncepcje? Wogole wszystkie mamy co stosujecie?