BasiaJulia
Fanka BB :)
Hej.
Dziś od rana wiercą uciekamy za chwilę na spacer. Nawet się poświęcę i zniosę wózek
Też czekam, choć zwykle oczekiwanie przyjemniejsze niż same święta. W tym roku jedziemy do moich rodziców (świąt z nimi nie spędzałam od 4 lat), mam nadzieję, że atmosfera bedzie świąteczna i mój tata nic nie wymyśli...Aż trudno mi uwierzyć że już niebawem świata BN Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że się poprawiDziewczyny a więc tak. Wysiedzialam sie u lekarza ponad godzinę.
U nas też kręcenie się w nocy. Flammie, jak tak piszesz to podobnie u mnie, ale wieczorem budzenie się co chwilę Już nawet nie chodzę wcześniej spać niż 22.Widze, ze nocki ciezkie dzis.. U nas tez tak sobie. Oczywiscie sie obudzil po pol godz snu wieczorem i zasnal dopiero po paru godzinach po polnocy. Ale zasnal to spal do 8.
Mam bebetto luca i też hamulec się lekko zacina. Ale jestem ogólnie zadowolona, jest ładny i dobrze się prowadzi.U mnie wybór trafiony, aczkolwiek teraz myślę że niepotrzebnie tak się tym wózkiem przejmowałam bo chyba każdy byłby dobry, wózek to wózek jedynie co to hamulec się zacina więc przestałam go używać, ale o tym czytałam opinie na necie że tak się dzieje w tym modelu. Reklamować mi się nie chce mam bebetto holand.
Dziś od rana wiercą uciekamy za chwilę na spacer. Nawet się poświęcę i zniosę wózek