ja ciągle dostaje paczki od siostry między naszymi chłopakami nie ma nawet roku. Za to czasami wciskam jej jakąś kasiurę by okupiła swojego, przecież i tak w końcu do mnei to trafi a dokupuje w tesco z FF bardzo lubię to firmę, nie tylko dla Małego w niej kupuje. Siostra moja jak to mówi szwagier" jest Mistrzynią lumpa" wyłapuje takie cudeńka firmowe w lumpach ,że szok. Ma do tego od koleżanki- włąscicielki zawsze cynk jak jest nowa dostawa i sobie grzebie zanim to trafi na sklep. Krzesełko do karmienia kupię jak Młody będzie siedział pewnie i sztywnoZdrówka i regularnych kupek dla dzieciaczków.
Kaskaw dużo będziecie płacić za żłobek?
Kurcze jak was czytam to się okazuje że to mój mąż po mnie sprząta a nie na odwrót. To on i zwraca uwagę że coś gdzieś stoi że czegoś nie odłożyłam na miejsce. A ja wychodzę z założenia że sprzątanie nie ucieknie. Oczywiście że szczotka co chwile latam bo pisał z wiatrołap mnie strasznie wkurza, ale ze papierek po cukierki leży na stoliku a nie w koszu już mi tak bardzo nie przeszkadza ;-)
U nas każdy dzień inny. Wczoraj fajnie noc przespał do 3, w dzień mężowi sporo spał i chyba za dużo bo nocne pobudki zaczęły się już o 23 o 5 stwierdził że to już dzień i czas się bawić, ale włożyłem go do łóżeczka włączyłem karuzele projektor i naszczęście usnąl na 30min ale do 7 jakoś sam sobie poradził w łóżeczku a ja przysypialam.
A dzień....ja się pytał skąd to dziecko ma siłę na taki płacz,ryk? Cały czerwony dyszy a dalej się drze? I o co? Leżeć nie chce, głodny nie jest, na rękach uspokaja się dopiero jak chodzę po domu. A kręgosłup i nogi już mi w d.. wchodzą.
Z szorstkiemi plackami dalej wlaczamy, pojawiły się nowe :-/
My dietę będziemy rozszerzać dopiero w styczniu, narazie co jestem w sklepie to oglądam sobie słoiczki co ciekawego w nich jest.
A teraz pytanie z innej kategorii. Gdzie kupujecie ubranka dla dzieciaczków? Bo zaczynam zakładać 68, i czas zacząć kupować ubranka na 74.
A i jeszcze od kiedy planujecie wsadzac dzieci do fotelików do karmienia?
Lila ja mam dzbanek z filtrem, przelewam kranówkę, gotuję ją i na tym robie mleczko czy herbatkiHejka!
Mam pytanie. Czy gotujecie wodę niegazowaną na herbatkę czy z kranu? A jak dajecie wodę to niegazowaną czy gotujecie tą niegazowaną??
Z jakiego smoczka dajecie pić? Według wieku naszych dzieci z Aventu powinny być już trójki, ale moja na tych trójkach się strasznie krztusi Mogę więc dawać dwójki czy powinnam według wieku? Widzę, że już Iwona i Julka coś o tym pisały, dzięki!
Aga, dobrze, że wiesz co i jak. Oby teraz było już tylko lepiej!
Julka, podpięłam się trochę pod Twoje pytanie czy wypowiedz. No właśnie, z piersi leci cały czas tak samo i to jeszcze kilkoma dziurkami, od razu
Karolina - ja jestem z wózka bardzo zadowolona! Rewelacyjne są te duże koła retro skrętne, bez tego byłoby ciężko. Jest świetny, miękki, fantastycznie się prowadzi!! Mój to Navington Caravel
Pauladabro - życzonka dla Twojego Skarba. Z zasypianiem u nas też gorzej, chyba zaczynam się przyzwyczajać...Cieszę się, jak mi uśnie przy cycku...Nie tak miało być :/
Lizzy - powodzenie na wyjeździe! Będzie dobrze!
Julita - wspomnienia może nie są za ciekawe, ale Synka masz cudownego!!
Iwona - znam ten ból!!!! Sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie!!!!!!
BasiaJulia - nie używam
Kaskaw - również pozdrawiam! Wpadaj częściej i pisz!!
Wysyłam, później doczytam ostatnią stronę, bo muszę lecieć do obiadu!