reklama
Ech Ci faceci. Widzę że u wielu z nas podobnie to wygląda Lizzy a czemu robisz za taką "asystentkę"? Niech sobie sam radzi ja mojemu raczej nie pomagam jak już się opiekuje. Nawet jak coś zrobiłabym lepiej (w moim przekonaniu )
paula_dabro
Fanka BB :)
Lila zrob koniecznie jest baaaaardzo smaczne
w temacie Mezow..moj dokladnie to samo. Wraca z pracy wezmie malego a za chwile wez go bo musze siku bo musze wypic kawe bo musze zadzwonic podrapac sie po tylku, a jak go karmi to daj tetre, daj mleko, daj ubranko, naszykuj pizamke...och.
Generalnie nie moge narzekac bo patrzac na partenrow moich kolezanek to moj i tak duzo robi ale nic nie przebije "zono wez go bo on chce cycka" po 3 minutach noszenia.
My mamy kolejny dzien marudzenia. Cos mu ewidentnie dolega, ja obstawiam zeby ale sama nie wiem. Chyba zrobie mu badanka mocz, krew tak dla swietego spokoju.
Taka jestem jakas rozdrazniona i wkurzona az czasami mi zle z tym.
Halo halo fazerkamm gdzie sie podziewasz Kochana?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
w temacie Mezow..moj dokladnie to samo. Wraca z pracy wezmie malego a za chwile wez go bo musze siku bo musze wypic kawe bo musze zadzwonic podrapac sie po tylku, a jak go karmi to daj tetre, daj mleko, daj ubranko, naszykuj pizamke...och.
Generalnie nie moge narzekac bo patrzac na partenrow moich kolezanek to moj i tak duzo robi ale nic nie przebije "zono wez go bo on chce cycka" po 3 minutach noszenia.
My mamy kolejny dzien marudzenia. Cos mu ewidentnie dolega, ja obstawiam zeby ale sama nie wiem. Chyba zrobie mu badanka mocz, krew tak dla swietego spokoju.
Taka jestem jakas rozdrazniona i wkurzona az czasami mi zle z tym.
Halo halo fazerkamm gdzie sie podziewasz Kochana?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
mleczna bezsmakowa ryżano kukurydziana na razie tylko, no i pociumkał juz dwa razy musu dyni z jabłkiem własnej robotyBasiaJulia - zrobiłam Twoje ciasto. Z malinkami PRZEPYSZNE! Jeszcze to drugie od Pauladabro muszę zrobić. Powiedz, czy po upieczeniu od razu wyciągasz z piekarnika? Ja wyciągnęłam od razu i mi troszkę opadło. W termoobiegu pieczesz czy góra i dół? No i te wiórki itp. to w którym momencie dodajesz, na końcu, do posypania??
Flammie, ale ta kaszka to smakowa czy zwykła ryżowo - kukurydziana?? Dziś byłam w Rossmannie, ja nie wiem jak ja zacznę wprowadzać, tyle tego tam, i tych kaszek właśnie też.
Iwona - super, że się wygadałaś! No właśnie, matki trójki dzieci, skądś to znam, i to pakowanie się na wyjazdy - jak u mnie Niech pocieszy Cię chociaż fakt, że nie jesteś sama Tulę
Lizzy - hehe, no właśnie, asystentką. Jak ja, przeważnie
Dołączam do pytania Julki, od jakiej kaszki zaczynałyście? Smakowej, co się dodaje tylko wodę do niej?
Flammie
No dziewczyny z marudami w domach zaczynamy usypianie! Trzymajcie sie!
Maly nie spi od 1700. Nie chcial drzemac, choc ziewal i oczy przecieral. Odlozony do lozeczka serwowal ryk obdzieranego ze skory. Zaraz kapiel i probujemy dalej..
Maly nie spi od 1700. Nie chcial drzemac, choc ziewal i oczy przecieral. Odlozony do lozeczka serwowal ryk obdzieranego ze skory. Zaraz kapiel i probujemy dalej..
Toteczka83
Łączę się w bólu
iwonaimaja
U nas też marudzenie ale nie spi od 18.20
Z mężem podobnie A jeszcze dodatkowo on musi na trening na mecz bo przecież ja chodzę do kolezanek ale ja chodzę wszędzie z niunia nawet biegam z nią jedynie w niedzielę biegam sama a jak idę do koleżanek to wracam trzezwa
Jesteśmy po bioderkach wszystko ok następna wizyta za 4msc
Kaszke podaje z malinami od 4 msc z jabłkiem nie posmakowala
Z mężem podobnie A jeszcze dodatkowo on musi na trening na mecz bo przecież ja chodzę do kolezanek ale ja chodzę wszędzie z niunia nawet biegam z nią jedynie w niedzielę biegam sama a jak idę do koleżanek to wracam trzezwa
Jesteśmy po bioderkach wszystko ok następna wizyta za 4msc
Kaszke podaje z malinami od 4 msc z jabłkiem nie posmakowala
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Bylam 1,5 godziny w pepco i rossmanie (apropo pepco to duzo bodow swiatecznych jest za 10-15 zl) wchodze do domu z 3 reklamowkami bo jeszcze zalupy robilam, ledwo sciaglam kurtke a maz do mnie : wez go bo strasznie marudny jest. Ja mowie ze wiem bo jestem z nim caly dzien a on do mnie : ale ja jestem bardzo zmęczony po pracy.. no i tyle rozmowy. Ja nie jestem zmeczona, bo nic nie robie przecież....
Kaszki kupilam jedna zwykla i dwie smakowe, chyba jutro sprobuje cos podac pomimp ze 4 miechy konczy w poniedzialek. Jak myslicie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kaszki kupilam jedna zwykla i dwie smakowe, chyba jutro sprobuje cos podac pomimp ze 4 miechy konczy w poniedzialek. Jak myslicie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama