reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka, myslę, ze możesz :)

Dzięki za odpowiedzi w sprawie kaszek, trochę mi rozjasnilo w glowie :-)

Chociaż z Wami można przez tel. poklikać, jak już jestem ucycana :-D

Jak tam Flammie, Toteczko? Śpią?

Lila, zasnal juz, ale ostatnie dni to budzi sie po 30minutach z placzem i potem juz spac nie chce :S Takze siedze jak na szpilach. Teraz przed chwila zaczal kwilic to niczym ninja mu smoczek dalam i zobaczymy..
Dostal dzis pierzynke to duzo przytulniej ma, moze to tez cos pomoze :)

Śpi ale wczorajsza noc to pobudki co godzinę więc wszystko przed nami. Aż się boję iść kąpać bo łazienka obok sypialni i ostatnio zdarza sie, że wejdę do wanny i wyskakuję bo ryk.
Gdzie można kupić pierzynkę bo my mamy kołderkę jakąś leczniczą czy coś i właśnie sztywna, pod spodem daję kocyk żeby troszkę szczelniej przy ciele było.

Co chwila sie przebudzal, teraz dostal jesc, pomarudzil i zobaczymy :p

Toteczka, ja pierzynke dostalam wiec nie mam pojecia gdzie mozna kupic. Ta co mam jest dosc mala, wiec bede potrzebowac wieksza za jakis czas.

Moja też śpi. I jak już uśnie i w ciągu 5 minut się nie wybudzi to już jest ok. Bynajmniej do tej pory tak było... A ja zeżarłam bułkę, dieta jak nic. Też myślałam o tym, żeby może założyć ochraniacz, kołderkę zacząć używać, bo ma te suche szczebelki, to tak nie za fajnie. I coś na ścianę muszę jej dać, bo smutno i pusto.

Co macie na ścianach u dzieci? Naklejki, obrazki?

Toteczka ja kupowalam kolderke w smyku :) Lilo nasz maly ma na scianie ksiezyc i na polkach (od spodu) zrobilam mu sama wycinanki z papieru kolorowego typu sloneczko chmurki kwiatuszki itp, lezy i patrzy sobie na nie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry