reklama
Flammie
Fanka BB :)
Lila, zasnal juz, ale ostatnie dni to budzi sie po 30minutach z placzem i potem juz spac nie chce :S Takze siedze jak na szpilach. Teraz przed chwila zaczal kwilic to niczym ninja mu smoczek dalam i zobaczymy..
Dostal dzis pierzynke to duzo przytulniej ma, moze to tez cos pomoze
Dostal dzis pierzynke to duzo przytulniej ma, moze to tez cos pomoze
Toteczka83
Śpi ale wczorajsza noc to pobudki co godzinę więc wszystko przed nami. Aż się boję iść kąpać bo łazienka obok sypialni i ostatnio zdarza sie, że wejdę do wanny i wyskakuję bo ryk.
Gdzie można kupić pierzynkę bo my mamy kołderkę jakąś leczniczą czy coś i właśnie sztywna, pod spodem daję kocyk żeby troszkę szczelniej przy ciele było.
Gdzie można kupić pierzynkę bo my mamy kołderkę jakąś leczniczą czy coś i właśnie sztywna, pod spodem daję kocyk żeby troszkę szczelniej przy ciele było.
Lila
Moja też śpi. I jak już uśnie i w ciągu 5 minut się nie wybudzi to już jest ok. Bynajmniej do tej pory tak było... A ja zeżarłam bułkę, dieta jak nic. Też myślałam o tym, żeby może założyć ochraniacz, kołderkę zacząć używać, bo ma te suche szczebelki, to tak nie za fajnie. I coś na ścianę muszę jej dać, bo smutno i pusto.
Co macie na ścianach u dzieci? Naklejki, obrazki?
Co macie na ścianach u dzieci? Naklejki, obrazki?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Toteczka ja kupowalam kolderke w smyku Lilo nasz maly ma na scianie ksiezyc i na polkach (od spodu) zrobilam mu sama wycinanki z papieru kolorowego typu sloneczko chmurki kwiatuszki itp, lezy i patrzy sobie na nie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lizzy_
Taaa, on mówi, że ja wiem lepiej co i jak, no i żeby było szybciej, żeby Mały nie płakał... echhh długa historia z nimLizzy a czemu robisz za taką "asystentkę"? Niech sobie sam radzi
Moje do tej pory grzeczne dziecko już po zasnieciu na noc dwa razy wstalo...
reklama