reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja dzisiaj byłam ale za ubraniami dla małej i o dziwo było prawie wszystko [emoji4] a byłam z 3 godziny po otwarciu. Nie zwróciłam uwagi na akcesoria z hippa [emoji52]

Ja spie okolo 6 godzin z przerwami, ostatnio 4-5 max... jak budzil sie raz to i zdarzalo sie ze,spalam okolo 7 godzin. Ja dzis probowalam niereagowac tp bylo.rozkopywanie sie i marudzenie o smoka, a za 5minut smok wypadal. Ja bylam w lidlu i widzialam te gadzety ale juz byly przebrane, tak samo jak body, spodnie i rajstopy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lila duzo zdrowia! Ja niestety mm wiec nie pomogę :(

No u mnie ze spaniem to luksus. Najpierw były pobudki o 4-5 rano teraz nie ma wcale i śpi do 7-8 dziś to nawet spałam do 9:30 ... wiec u mnie zawsze min. 8 h przespanych. Ogólnie nawet przy kolkach noce przesypiala. Od urodzenia tylko jedna noc była tak ze wstała o 4 i ani myślała isc spać , wiec dziewczyny które niestety maja duzo gorsze nocki , jestem pełna podziwu dla Was - odwalacie kawał dobrej roboty :) jesteście najlepsze mamusie na świecie [emoji177] a Wasze dzieciaczki napewno Wam to wynagrodzą.

Moja mała od wczoraj katarek i kaszelek :/ macie jakies sposobu na takie dolegliwości u takiego maleństwa ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja śpię 6-7 godzin.

My katarku odpukać nie doświadczyliśmy, ale oprócz tego co Julka wskazała, koleżanka polecala maść majerankową.

Kurcze.. od chyba dwóch tygodni mam ból w prawym nadgarstku od podnoszenia malego. Teraz jak wstaje rano to ból jest na prawdę spory. Staram się podnosić malego inaczej ale zawsze jakoś coś muszę prawą ręką zrobić :(
Miała może któras z was taki problem? Nie wiem czy iść z tym do lekarza, czy może coś moge domowym sposobem z tym zrobić.

reklama
Flammie mnie kiedyś masakrycznie bolał nadgarstek, jakoś w sierpniu. Nic nie umiałam zrobić bo doskwierał ból. Nie wiem czy tak jak Ciebie. Ale starałam się pilnować i jak leżałam to ręka na płasko, żeby nie był wygiety i z czasem przeszło... Ale pilnowalam się żeby go nie wyginac...

Do góry