reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja spie okolo 6 godzin z przerwami, ostatnio 4-5 max... jak budzil sie raz to i zdarzalo sie ze,spalam okolo 7 godzin. Ja dzis probowalam niereagowac tp bylo.rozkopywanie sie i marudzenie o smoka, a za 5minut smok wypadal. Ja bylam w lidlu i widzialam te gadzety ale juz byly przebrane, tak samo jak body, spodnie i rajstopy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
lillylove
Fanka BB :)
Lila duzo zdrowia! Ja niestety mm wiec nie pomogę
No u mnie ze spaniem to luksus. Najpierw były pobudki o 4-5 rano teraz nie ma wcale i śpi do 7-8 dziś to nawet spałam do 9:30 ... wiec u mnie zawsze min. 8 h przespanych. Ogólnie nawet przy kolkach noce przesypiala. Od urodzenia tylko jedna noc była tak ze wstała o 4 i ani myślała isc spać , wiec dziewczyny które niestety maja duzo gorsze nocki , jestem pełna podziwu dla Was - odwalacie kawał dobrej roboty jesteście najlepsze mamusie na świecie [emoji177] a Wasze dzieciaczki napewno Wam to wynagrodzą.
Moja mała od wczoraj katarek i kaszelek :/ macie jakies sposobu na takie dolegliwości u takiego maleństwa ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie ze spaniem to luksus. Najpierw były pobudki o 4-5 rano teraz nie ma wcale i śpi do 7-8 dziś to nawet spałam do 9:30 ... wiec u mnie zawsze min. 8 h przespanych. Ogólnie nawet przy kolkach noce przesypiala. Od urodzenia tylko jedna noc była tak ze wstała o 4 i ani myślała isc spać , wiec dziewczyny które niestety maja duzo gorsze nocki , jestem pełna podziwu dla Was - odwalacie kawał dobrej roboty jesteście najlepsze mamusie na świecie [emoji177] a Wasze dzieciaczki napewno Wam to wynagrodzą.
Moja mała od wczoraj katarek i kaszelek :/ macie jakies sposobu na takie dolegliwości u takiego maleństwa ?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
lillylove
Na katarek wlasnie tak robię, bardziej mnie ten kaszelek martwi ... jakie macie inhalatory ??
Flammie
Kurcze.. od chyba dwóch tygodni mam ból w prawym nadgarstku od podnoszenia malego. Teraz jak wstaje rano to ból jest na prawdę spory. Staram się podnosić malego inaczej ale zawsze jakoś coś muszę prawą ręką zrobić
Miała może któras z was taki problem? Nie wiem czy iść z tym do lekarza, czy może coś moge domowym sposobem z tym zrobić.
Miała może któras z was taki problem? Nie wiem czy iść z tym do lekarza, czy może coś moge domowym sposobem z tym zrobić.
reklama
Lizzy_
Flammie mnie kiedyś masakrycznie bolał nadgarstek, jakoś w sierpniu. Nic nie umiałam zrobić bo doskwierał ból. Nie wiem czy tak jak Ciebie. Ale starałam się pilnować i jak leżałam to ręka na płasko, żeby nie był wygiety i z czasem przeszło... Ale pilnowalam się żeby go nie wyginac...