reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja dzisiaj byłam ale za ubraniami dla małej i o dziwo było prawie wszystko [emoji4] a byłam z 3 godziny po otwarciu. Nie zwróciłam uwagi na akcesoria z hippa [emoji52]

Ja spie okolo 6 godzin z przerwami, ostatnio 4-5 max... jak budzil sie raz to i zdarzalo sie ze,spalam okolo 7 godzin. Ja dzis probowalam niereagowac tp bylo.rozkopywanie sie i marudzenie o smoka, a za 5minut smok wypadal. Ja bylam w lidlu i widzialam te gadzety ale juz byly przebrane, tak samo jak body, spodnie i rajstopy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lila duzo zdrowia! Ja niestety mm wiec nie pomogę :(

No u mnie ze spaniem to luksus. Najpierw były pobudki o 4-5 rano teraz nie ma wcale i śpi do 7-8 dziś to nawet spałam do 9:30 ... wiec u mnie zawsze min. 8 h przespanych. Ogólnie nawet przy kolkach noce przesypiala. Od urodzenia tylko jedna noc była tak ze wstała o 4 i ani myślała isc spać , wiec dziewczyny które niestety maja duzo gorsze nocki , jestem pełna podziwu dla Was - odwalacie kawał dobrej roboty :) jesteście najlepsze mamusie na świecie [emoji177] a Wasze dzieciaczki napewno Wam to wynagrodzą.

Moja mała od wczoraj katarek i kaszelek :/ macie jakies sposobu na takie dolegliwości u takiego maleństwa ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja śpię 6-7 godzin.

My katarku odpukać nie doświadczyliśmy, ale oprócz tego co Julka wskazała, koleżanka polecala maść majerankową.

Kurcze.. od chyba dwóch tygodni mam ból w prawym nadgarstku od podnoszenia malego. Teraz jak wstaje rano to ból jest na prawdę spory. Staram się podnosić malego inaczej ale zawsze jakoś coś muszę prawą ręką zrobić :(
Miała może któras z was taki problem? Nie wiem czy iść z tym do lekarza, czy może coś moge domowym sposobem z tym zrobić.

reklama
Flammie mnie kiedyś masakrycznie bolał nadgarstek, jakoś w sierpniu. Nic nie umiałam zrobić bo doskwierał ból. Nie wiem czy tak jak Ciebie. Ale starałam się pilnować i jak leżałam to ręka na płasko, żeby nie był wygiety i z czasem przeszło... Ale pilnowalam się żeby go nie wyginac...

Do góry