Witam!
Toteczko - Sinus Rinse to krople??
Karolina - mam inhalator i sól fizjologiczną, spróbuję.
Lizzy, ale gdzie pod kocem? Na spacerze? A jest, napisałaś. Moja na spacerze bez ruchu leży. Mam też w wózku już śpiwór. W domu też wierzga nogami pod kocykiem, ręce zawsze nad, bo boję się, że się nakryje
Ona ogólnie śpi w śpiworku w domu, ale i tak nakrywam odrobinę tym kocykiem.
Julita - sinupretu właśnie chyba nie wolno przy kp. Ja dlatego w leczeniu ograniczona, bo ja tylko na kp. Dzięki
Termoforek mam, spróbuję
Amol też fajny, ale musiałabym kupić, bo nie mam.
Asia - muszę zrobić ten syrop. Zaraz znajdę przepis! Fajnie masz z tą pracą
Powodzenia
Toteczko - mszę przyuważyć z tym paluszkiem, bo nawet nie wiem.
Aga - ja na początku kładłam na boczkach, teraz na plecach, usłyszałam gdzieś w tv, że na boku się dziecka nie kłądzie według nowych zaleceń, bo nawet jak się uleje, to lepiej jak leży na plecach, to jedzenie się nie cofnie. Teraz na plecach to ona sobie główkę na boki obraca, na szczęście na dwa, chociaż wcześniej preferowała jeden. Z tyłu ma troszkę wytarte włoski, ale główka śliczna. Uszy też jej się zawijają, wkurza mnie to, ona nie ma włosów jeszcze to te uszy i tak trochę odstają, przyjdą włoski będzie ok!
Toteczko, Karolino, Flammie, Kamejko, Asia, Julita - dziękuję
Dziękuję Dziewczyny. Porażka z tym nosem, i tak co roku. Ogólnie mam katar prawie cały czas. Ale jak zawala mi zatoki to zapachów nie czuje, nos niby drożny, ale aż policzki bolą :/
Zamówiłam dla chrześniaka foto książkę, matko! Ile z tym roboty było!!!!! Ale mam nadzieję, że przyjdzie fajna i szybko, bo w sobotę impreza, a ja się dopiero obudziłam. Oprócz tego daję kasę.
Tak mi tęskno do całusów mojej Maleńkiej, nie boi się maski, ale ja się w niej duszę i używam jak już muszę. Czapkę powinnam nosić od miesiąca, a nie dopiero teraz!!!!!!!!
Mszę wysłać, bo mnie woła, w weekend o 7 wstawała, a dzisiaj proszę! Gdybym wiedziała, po wyjściu chłopców położyłabym się jeszcze! Dwie strony doczytam później. Buźka