BasiaJulia
Fanka BB :)
Hej.
Moja śpi w pajacu polarowym i pod tą kołderką. Grzeję troszeczkę w nocy - taki lekko ciepły kaloryfer, a w dzień w ogóle.
Zauważyłam właśnie, że zakłada się dzieciom rajstopy, na wierzch spodenki i jeszcze gruby koc na to (np. na spacer). Nie za grubo, jak nawet nie ma jeszcze zimy?
Moja z kocyka się rozkopuje, ale teraz śpi pod kołderką. Daję ją do linii pach - rączki muszą być odkryte a resztę w nóżkach wkładam za materac. Nie odkryje się w nóżkach i nie narzuci sobie na główkęTez sie rozkopuje i tez raczki na wierzchu musze polozyc. Nie sadze by bylo mu zimno jak sie rozkopie, zawsze ma cos z dlugim rekawkiem i stopka ubranego.
Moja śpi w pajacu polarowym i pod tą kołderką. Grzeję troszeczkę w nocy - taki lekko ciepły kaloryfer, a w dzień w ogóle.
Zauważyłam właśnie, że zakłada się dzieciom rajstopy, na wierzch spodenki i jeszcze gruby koc na to (np. na spacer). Nie za grubo, jak nawet nie ma jeszcze zimy?
Też lubię nie znoszę śpiochów, najlepsze półśpiochy i spodenkiHejka;-) kupiłam takiego pajaca z reniferem - świątecznego;-),dresik i trzy pary półśpiochów - powiem wam że jak dla mnie półśiochy i body to najlepszy zestaw na codzień,bardzo to wygodne ;-) a o co się niepokoisz?że dużo ludzi w galerii i choroby pewnie?;-)
Spała przez pierwszy miesiąc, potem bałam się, że się przekręci i do teraz śpi na plecach. Na boku leży, jak się karmimy piersią (karmię na leżąco).Dajecie do spania dzieciaczki na boku?
Moja też tak beznadziejnie je wierci się strasznie i wypycha smoczek, choć na pewno jest głodna. Już nie wiem, czy zmienić butelkę czy co...U mnie tez lubial jedna stroneba teraz jest obustronny, ja nie kładę na boki bo boje sie ze sie przekreci. Moj syn ma jakis mega skok chyba, po 4 godzinnej przerwie od jedzenia widac bylo ze jest glodny ale jak tylko dawalam butle to zlosc i tak z 5 razy, dopiero zmiana pomieszczenia pomogła, eh ??????
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom