reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzień dobry :)

My już wstaliśmy. Synek ładnie pociumkał sobie rano pierś, ile z niej wyssał to nie wiem, ale dobre cokolwiek.
Teraz przebieram nóżkami i czekam na kolejną porę karminia, bo damy kaszkę :)

Hej czy Wasze maluszki jak coś łapią to mają podkurczony palec wskazujący?

Tak, zdarza się że tak robi. Zależy co chce złapać i w jakiej pozycji.

Dziewczyny padam na pysk, moje dziecko od okolo pieciu nocy budzi sie doslownie co chwile, marudzi, kreci głowa, praktycznie nie spie. Juz nie mam pomyslu czemu tak jest

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Julka, może zrób podstawowe badania? Moze coś się źle czuje i dlatego taki jest... bo już mówiłaś, że się normował...
A ząbki mu czasem nie idą?

Toteczko, mój tak robił z paluszkiem, ale mu minęło :)

Wasze pociechy grzecznie pod kocami leżą? Kurczę, mój się wykopuje, a rączki to już koniecznie muszą być nad kocem...
Może spróbuj go wsadzić w śpiworek, nie ma szans że się rozkopie a rączki na wierzchu. Mój też się rozkopywał, śpiworek niestety się nie sprawdził, a synek kuzynki tylko w tym zasypia, bo opatulony. Teraz jak już się nauczył sam kocyk podciągać to się potrafi cały zakryć. Dzisiaj spaliśmy tak ... (jakość marna bo w nocy) :)
961lanlivti90jqh.png

Załączniki

• WP_20161106_003.jpg
    WP_20161106_003.jpg
    193,7 KB · Wyświetleń: 80
Dzięki za opinie! Zapomniałam oddać, że chodzi mi o spacerki, bo w nocy śpi w beciku. Może spróbuję z takim spiworkiem do wozka, ocieplanym...

Witam
My wstajemy codziennie ok 6 już się do tego przyzwyczaiłam
Zadzwoniła rano znajoma ze idą biegać więc zaliczyłam rano trening

Julka nie wiem co Ci doradzić może wlasnie warto zrobić jakieś badania

Moja w wózku to grzecznie leży:) ja bym na Twoim miejscu spróbowała właśnie z takim śpiworkiem do wózka. Albo jest jeszcze opcja takiego kombinezonu który na dole jest jak śpiworek a na górze ma rękawy. Ja taki mam. Powinien ograniczyć ruchy nogami:) a w zasadzie na niego to można nawet kocyka nie kłaść jeśli masz dziecko ciepło ubrane pod spodem :)

Hejka;-)
ja staram sie młodego nie zabierać do galerii...jakies schizy mnie łapią wole z nim po lesie pospacerować:)

a co kupiłaś?
pochwal sie

kupiłam takiego pajaca z reniferem - świątecznego;-),dresik i trzy pary półśpiochów - powiem wam że jak dla mnie półśiochy i body to najlepszy zestaw na codzień,bardzo to wygodne ;-)

a o co się niepokoisz?że dużo ludzi w galerii i choroby pewnie?;-)

reklama
Hejka;-)

kupiłam takiego pajaca z reniferem - świątecznego;-),dresik i trzy pary półśpiochów - powiem wam że jak dla mnie półśiochy i body to najlepszy zestaw na codzień,bardzo to wygodne ;-)

a o co się niepokoisz?że dużo ludzi w galerii i choroby pewnie?;-)
DOKŁADNE, poza tym w tych galeriach jest mega ciepło mnie jest goraco a co dopiero takiej kruszynce.

Do góry