Toteczka83
Fanka BB :)
Hej czy Wasze maluszki jak coś łapią to mają podkurczony palec wskazujący?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej czy Wasze maluszki jak coś łapią to mają podkurczony palec wskazujący?
Może spróbuj go wsadzić w śpiworek, nie ma szans że się rozkopie a rączki na wierzchu. Mój też się rozkopywał, śpiworek niestety się nie sprawdził, a synek kuzynki tylko w tym zasypia, bo opatulony. Teraz jak już się nauczył sam kocyk podciągać to się potrafi cały zakryć. Dzisiaj spaliśmy tak ... (jakość marna bo w nocy)Wasze pociechy grzecznie pod kocami leżą? Kurczę, mój się wykopuje, a rączki to już koniecznie muszą być nad kocem...
ja staram sie młodego nie zabierać do galerii...jakies schizy mnie łapią wole z nim po lesie pospacerować
a co kupiłaś?
pochwal sie
DOKŁADNE, poza tym w tych galeriach jest mega ciepło mnie jest goraco a co dopiero takiej kruszynce.Hejka;-)
kupiłam takiego pajaca z reniferem - świątecznego;-),dresik i trzy pary półśpiochów - powiem wam że jak dla mnie półśiochy i body to najlepszy zestaw na codzień,bardzo to wygodne ;-)
a o co się niepokoisz?że dużo ludzi w galerii i choroby pewnie?;-)