BasiaJulia
Fanka BB :)
Hej.
Poradźcie - planuję dać te pierniczki jako podziękowania dla gości, ale nie wiem, kiedy. Planowałam po obiedzie zanim się wszyscy rozejdą na fajkę, zwłaszcza, że chrzestnym chcemy kilka słów powiedzieć. Na zakończenie nie bardzo chcę, bo ludzie się będą rozchodzić w różnych porach i mogę karmić np., a mój mąż nie ogarnie.
Ja też dziś nie śpię od 5.A moja ładnie przysypia noce e za to ja mam problemy z zaśnięciem po tym jak ja nakarmie i ona sobie już spi. Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja nie piszczy, śmieje się głośno tylko do męża (!), a gada sobie jak ma ochotę, gyyy, geee, e!, a!.Hej , my już na nogach . Dziewczyny czy wasze dzieci dużo gadają , bo moja właśnie niebardzo . Piszczy albo się śmieje .
Poradźcie - planuję dać te pierniczki jako podziękowania dla gości, ale nie wiem, kiedy. Planowałam po obiedzie zanim się wszyscy rozejdą na fajkę, zwłaszcza, że chrzestnym chcemy kilka słów powiedzieć. Na zakończenie nie bardzo chcę, bo ludzie się będą rozchodzić w różnych porach i mogę karmić np., a mój mąż nie ogarnie.