reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Paula będzie dobrze staraj sie tylko nie denerwować bo to tylko pogorszy sytuację. Spokojnie bedzie dobrze :-)
My po szczepieniu.
Pola waży 7600[emoji64][emoji4][emoji64][emoji4][emoji64].
Warzywka tak kaszki nie[emoji4]
Pola odkryła piszczenie
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My po szczepieniu.
Pola waży 7600[emoji64][emoji4][emoji64][emoji4][emoji64].
Warzywka tak kaszki nie[emoji4]
Pola odkryła piszczenie
Paula_dabro to może żeby przeczekac ten okres niechęci do piersi spróbuj odciagać pokarm za każdym razem jak jest pora karmienia i dajesz mm. Zrobisz sobie zapas (albo podasz z butli) a tym samym nie zatrzymasz laktacji. Jest do dość kłopotliwe ale da się. Może po jakimś czasie wróci do piersi. Ja właściwie od pierwszego skończonego tygodnia życia mojego synka odciagam pokarm. Kp nam nie szło a zależało mi na tym żeby choć przez 3 miesiace dawac moje mleko. Jak pierwszy raz podałam mu butle i zobaczylam jaki jest szczesliwy ze w końcu się najadł to tak już zostało... kończy 4 miesiace a ja dalej odciagam
Toteczka83
Fanka BB :)
Toteczka83
Pola jest z 07 07? Ile miała po urodzeniu?Pola waży 7600
Jak się urodziła ważyła 3860 i miała 55 cm a teraz waga tak jak pisałam a mierzy 66 cm
Tak Pola jest 07-07Jak się urodziła ważyła 3860 i miała 55 cm a teraz waga tak jak pisałam a mierzy 66 cm
Karolina__85
Paula może to skok albo kryzys laktacyjnym. Nie poddawaj się . Przystawiaj do skutku . Nawet jak zje tylko trochę to dokarmisz. Moja też miała takie momenty , aż się bałam pory karmienia . Jakoś jej przeszło , ale do tej pory jeśli jest najedzona, a ja ją przystawię za szybko to na mnie krzyczy
reklama
Aga30+
Jaka Pysia grzeczna i nawet śpi[emoji6]U Was też taki ziąb?Zobacz załącznik 781217