reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej. Ja też mam problem żeby usunąć jak w nocy nakarmie, często schodzi się z godzinę.
Rano jestem nieprzytomna. Dziś filip o 5 stwierdził że już nie warto spac, ale wzięłam go na siebie i jakoś do po 6 pospaliśmy razem.
Męczą mnie już te nocne karmienia, może za wcześnie go biorę przy pierwszej pobudki bo pociumka chwilę usypia, a ja nie zdarze zasnąć a on już się budzi.
Kiedy wrócimy do przespanych nocy?

reklama
Hej , my już na nogach . Dziewczyny czy wasze dzieci dużo gadają , bo moja właśnie niebardzo . Piszczy albo się śmieje .

Też jakiś czas się zastanawiałam jak inne dzieci bo mój taki niegadatliwy.
A teraz już więcej "guga", szczególnie jak ma dobry humor i my z mężem rozmawiamy. Ale raz mu się zdarzyło powiedzieć wyraźnie guuuu tak to są jakieś jęki albo aa,ee,yyy,łee itp

Czesc dziewczyny. Ja trzecia noc wstaje co godzine bo maly marudzi, juz nie mam ponyslu co.moze mu byc, brzuszek miekki, jest blisko mnie, przytulam go wszystko jest tak jak zawsze. Moze skok?? :( ale juz ledwo sie na nogach trzymam. Spie po 3-4 godziny :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chwalimy się ciągle nowymi umiejętnościami naszych maluszków a ja postanowiłam dziś pochwalić się swoją nową umiejętnością. A więc w wieku 33 lat opanowałam pisanie NOSEM na telefonie jednocześnie trzymając malutką na ręku.

O proszę! Jak to dzieci nas rozwijają.

Ja tak się szkole w śpiewaniu od kolorowe kredki, idziemy do zoo,jadą misie, przez hej sokoły, że może czas się zgłosić do Idola :-D żeby talentu nie zmarnować :biggrin2:

Moja bardzo dużo gada i śmieje się w głos ale za to mało ruchliwa tzn kopie dużo ale się nie przewraca kilka razy jej się tylko udało

Ja dalej chora

U nas pobudka po 12 po 3 się wiercila dałam smoka i spała do 4.50 ale już później nie zasnęła dopiero po 7

reklama
U nas na topie są "cztery słonie" i tańce pod lampą. Antek w dzięń mało gadatliwy, za to nocne rozmowy z motylkami z karuzelki są super
961lanlivti90jqh.png

Ostatnia edycja:
Do góry