reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Julita, nie pisałam wcześniej, bo najpierw mi było trudno, a potem chciałam wyprzeć z pamięci i nie wracać. W wolnej chwili napiszę, ale tyle co tam się naplakalam to nie pamiętam czy kiedykolwiek w tak krótkim czasie...
Moje dziecko też czas sobie przestawiło i wstał przed chwilą. szok!
Moje dziecko też czas sobie przestawiło i wstał przed chwilą. szok!
madziolina_p
A moja dzis 2.20, 5.20 i 6.20. A wstawala nornalnie tylko raz ok 4...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
Zła jestem na siebie okazało się ze mam w domu jajka z biedronki te co zostały wycofane a my wczoraj zjedliśmy dwa z tej paczki
Mam nadzieję ze nic nam nie będzie jak na razie czujemy się dobrze wyczytałam że objawy mogą się pojawić od 6h do 3,7 dni po zjedzeniu
Mam nadzieję ze nic nam nie będzie jak na razie czujemy się dobrze wyczytałam że objawy mogą się pojawić od 6h do 3,7 dni po zjedzeniu
madziolina_p
iwonaimaja
Zostały wycofane dwie partie jajek bo mogą mieć salmonelle
Hejka. Ja też sprawdzałam jajka z biedry, ale mam inną partie.
Nocka u nas jak ostatnio pobudki o 2,30, 3,30, 5, i po 6. Niech skok mija!
Mam problem, Filip ma wysypke, cała szyjka w trudnych kostkach, z tyłu i na pleckach ma czerwony placek taki trochę suchy i na brzuszku są krostki.
Kurcze byłam już z tą szyja u lekarza ale stwierdziła że większość to potówki i malutka wysypka, dała maść triderm, teraz tydzień nie smaruje i go wysypalo:-( nie stosujemy żadnych mowych kosmetyków, nie przegrywamy. Tak się zastanawiam czy to od czegoś co ja jem.
Nocka u nas jak ostatnio pobudki o 2,30, 3,30, 5, i po 6. Niech skok mija!
Mam problem, Filip ma wysypke, cała szyjka w trudnych kostkach, z tyłu i na pleckach ma czerwony placek taki trochę suchy i na brzuszku są krostki.
Kurcze byłam już z tą szyja u lekarza ale stwierdziła że większość to potówki i malutka wysypka, dała maść triderm, teraz tydzień nie smaruje i go wysypalo:-( nie stosujemy żadnych mowych kosmetyków, nie przegrywamy. Tak się zastanawiam czy to od czegoś co ja jem.
Maamba a jesz nabiał? U nas jak się pojawiły suche placki to lekarz powiedział ze to może być od nabiału i ograniczyłam do minimum. Ale krostek u nas nie było, tylko zaczerwienione suche placki.
Toteczka jejku jaka historia u was fajna widocznie takie było Twoje przeznaczenie żeby zostać matką i los wykorzystał pierwszą możliwą okazję
Ja planuję starać się o kolejne jak Natusia skończy 3 lata. Z kilku powodów. Po pierwsze, chcę wrócić do pracy i trochę popracować zanim znowu pójdę na zwolnienie. Żeby to jakoś wyglądało... Po drugie, chcę żeby Natka była już trochę ogarnięta i mniej absorbująca, bo nie wyobrażam sobie takiej dwójeczki na raz a po trzecie to chcę poczuć tę chęć posiadania noworodka, żebym tak zatęskniła za tym
Toteczka jejku jaka historia u was fajna widocznie takie było Twoje przeznaczenie żeby zostać matką i los wykorzystał pierwszą możliwą okazję
Ja planuję starać się o kolejne jak Natusia skończy 3 lata. Z kilku powodów. Po pierwsze, chcę wrócić do pracy i trochę popracować zanim znowu pójdę na zwolnienie. Żeby to jakoś wyglądało... Po drugie, chcę żeby Natka była już trochę ogarnięta i mniej absorbująca, bo nie wyobrażam sobie takiej dwójeczki na raz a po trzecie to chcę poczuć tę chęć posiadania noworodka, żebym tak zatęskniła za tym
reklama
groszkowamama
Witam, jestem nowa ale od czasu do czasu coś tam u was podglądnęłam. Mój czorcik też ma problem z zasypianiem, ale tylko wieczorami. W dzień godzinne drzemki co dwie godziny 9, 11, 14, 16, 18 więc niby śpi dużo, wieczorne usypianie to męczarnia. Kąpiel, masaż oliwką (uwielbia - może to go rozbudza?), cycuś i niby zasypia, ale budzi się po ok. godzinie i wtedy już jest różnie bywa że do północy nie chce spać, a w nocy budzi się co ok. 2h.