Asia28BK
Fanka BB :)
Witajcie;-)
;-) ja napewno bede chciała drugie dziecko,chciałabym to tak zaplanować,żeby urodzenie przypadło jak mała już bedzie chodziła do przedszkola,wiec tak za 2-3 lata;-)
rzeczywiście fajnie by było z którąś z was spotkać się znowu na forum ;-)
też zaszłam w ciąże w 4 cyklu;-) i też zaczynałam się martwić że coś jest nie tak
Groszkowamama witaj;-) moja słodzina 3 miesiące-5800;-)
Toteczka wow,widocznie dzidzia chciała sie pojawić na świecie;-)
u nas dzisiaj pierwsza pobudka 0k 4.30 godzinę wczesniej niż zawsze,wiec mała się nie przestawiła sama tak jak większośc zegarów w domu;-) potem ok 7.30 a następnie cała nasza 4(ja,maż,mała i kot) spaliśmy do 11.30 ;-) więc ze spania w dzień napewno będą nici;-)
A Wy kiedy planujecie kolejne dziecko? Ciekawe czy któreś z nas będą rodziły znów w tym samym miesiącu.
;-) ja napewno bede chciała drugie dziecko,chciałabym to tak zaplanować,żeby urodzenie przypadło jak mała już bedzie chodziła do przedszkola,wiec tak za 2-3 lata;-)
rzeczywiście fajnie by było z którąś z was spotkać się znowu na forum ;-)
też zaszłam w ciąże w 4 cyklu;-) i też zaczynałam się martwić że coś jest nie tak
Groszkowamama witaj;-) moja słodzina 3 miesiące-5800;-)
Toteczka wow,widocznie dzidzia chciała sie pojawić na świecie;-)
u nas dzisiaj pierwsza pobudka 0k 4.30 godzinę wczesniej niż zawsze,wiec mała się nie przestawiła sama tak jak większośc zegarów w domu;-) potem ok 7.30 a następnie cała nasza 4(ja,maż,mała i kot) spaliśmy do 11.30 ;-) więc ze spania w dzień napewno będą nici;-)