reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Kamejka właściwie tylko mleko do inki, tak myślę że może to czekolada bo znów zaczęłam podjadać. Odstawie i zobaczymy czy się powtórzy ale i tak do lekarza pójdę.

A u nas w dzień zasypianie wiecznie z płaczem, darciem (o właśnie teraz), lulaniem, kolysaniem a na nocne spanie to leży sobie gada do siebie wierci sie aż wreszcie usypia.

Witam, jestem nowa ale od czasu do czasu coś tam u was podglądnęłam. Mój czorcik też ma problem z zasypianiem, ale tylko wieczorami. W dzień godzinne drzemki co dwie godziny 9, 11, 14, 16, 18 więc niby śpi dużo, wieczorne usypianie to męczarnia. Kąpiel, masaż oliwką (uwielbia - może to go rozbudza?), cycuś i niby zasypia, ale budzi się po ok. godzinie i wtedy już jest różnie bywa że do północy nie chce spać, a w nocy budzi się co ok. 2h.

961lanlivti90jqh.png

witaj:)

Tak z czystej ciekawości zapytam, ile ważą, lub ważyły wasze dzieci w trzecim miesiącu? Wszyscy mi mówią że mój Antek duży, nie jest jakoś bardzo papuśny, ale też do szczypiorków nie należy. Dobijamy już do 7 kg, dwa tygodnie temu mieliśmy 6770g., pampersy już 4, bo z trójeczek kupka górą wyłazi :D, rozmiar 68, czasami 74 (głównie spodenki bo mniejsze w pasie przyciasnawe :D). Karmię tylko piersią więc jakoś bardzo się tym przyrostem wagi nie przejmuję, jestem tylko ciekawa czy faktycznie tak odstaje od rówieśników.
961lanlivti90jqh.png

Dziewczyny co wy jecie, ze tak na samej piersi wam dzieciaczki rosna?? :) (to tak pół żartem..)

Groszkowa, moj w 3 miesiacu wazyl tylko 5200 i byl czesciowo na piersi i to byla mala waga jak na ten wiek. Nie znam dokladnie norm, ale mi sie wydaje, ze masz dziecko normalnego, zdrowego rozmiaru i wagi :)
Witaj na forum.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry