groszkowamama
Fanka BB :)
chyba się źle wczytałam, odpowiedziałam na jakieś stare wiadomości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj temat zasypiania zawsze aktualnychyba się źle wczytałam, odpowiedziałam na jakieś stare wiadomości
Witam, jestem nowa ale od czasu do czasu coś tam u was podglądnęłam. Mój czorcik też ma problem z zasypianiem, ale tylko wieczorami. W dzień godzinne drzemki co dwie godziny 9, 11, 14, 16, 18 więc niby śpi dużo, wieczorne usypianie to męczarnia. Kąpiel, masaż oliwką (uwielbia - może to go rozbudza?), cycuś i niby zasypia, ale budzi się po ok. godzinie i wtedy już jest różnie bywa że do północy nie chce spać, a w nocy budzi się co ok. 2h.
U nas wszystkie tematy wiecznie świeże[emoji4] Witam!chyba się źle wczytałam, odpowiedziałam na jakieś stare wiadomości