masz wyrzuty sumienia że nie 5 w 1? po 5w1 jest więcej powikłań niż po tych darmowych razem wziętych. Lekarze polecają bo mają z tego profity. Ja szczepie tylko darmowymi i bez żadnych dodatkowych. niestety znam osobiście przypadek zapaści po 5w1 i nikt mnei na nią nie namówi. Dodam, że ewidentengo powikłania po szczepieniu lekarz nie chciał wpisać w kartę bo sanepidowi musiałby jeszcze zgłosić. Tłumaczył że się zdarzyło bo miało sie zdarzyć i juzAga heh też bym była wkurzona. I też bym nie miała ochoty wsiadać do tego samochodu! Tulę, nie martw się, któregoś dnia będziesz coś potrzebować i wsiądziesz i pojedziesz nawet nie myśląc o tym.
Lila, ja właśnie lubię Twoje wpisy bo widać ze starasz sie każdemu odpisać i to jest bardzo miłe ja kiedyś też tak robiłam, ale to jak bb obsługiwałam z kompa. Teraz odkąd się malutka urodziła to piszę z telefonu bo z komputera nie mam czasu i tu już niestety niewygodnie, więc odpisuję tylko na to co pamiętam ale miło poczytać też tak po prostu co u każdej bo można to odnieść do swojej sytuacji i jakoś tak raźniej
Pisałam jakiś czas temu o guzku na ręku pod pachą. Nie pamiętam czy wspominałam że po drugim szczepieniu zrobiło jej się znowu i to ze 4 razy większe. Lekarz polecił przejść na szczepionki 5w1 (my tymi darmowymi szczepimy). I teraz mam wyrzuty sumienia że od razu się na nie nie zdecydowaliśmy ale że szczepiliśmy na rotawirusy a w planach mamy pneumokoki i meningokoki to stwierdziliśmy że tamte bierzemy darmowe... Ale teraz mam wyrzuty sumienia bo nie mamy złej sytuacji finansowej więc mogliśmy od razu brać 5w1 ale mąż mnie tak namówił heh...
reklama
w końcu opinia zbieżna z moją . Ja też bym mu dała szkołę i spytała przy teściowej czy też wykład dostała. Póki macie wspólny budżet to niech nie zapomina, że auto też jest Wasze a nie jego i jeszcze kupiłabym patelnię teflonową i mu wytłumaczyła co mu zrobie jak ją porysuje przy używaniuA ja Ci Aga napiszę bo dziewczyny za bardzo udprawiedliwily zachowanie Twojego męża ze nie miał prawa tak Cię potraktować. To co z tego że jest maniakiem samochodowym. To absolutnie go nie usprawiedliwia.
A czy teściowa usłyszała taką samą reprymende jak Ty??? No bo skoro nim pojechała to rozumiem że mamusi też dał wytyczne???
Oj u mnie miałby już ciepło jak wcafryce za taką postawę.
Jakim prawem i jeszcze teściowa to słyszała??
Ja bym już nie wsiadla do auta dopóki mnie by nie przeprosił.
A gdyby było coś potrzebne wysylalabym jego i za każdym razem podkreślała że nie możesz jechać bo boisz się ze zarysujesz auto albo w ktoś Ci je zarysuje....różnie bywa na parkingach.
A największego Focha syrzelilabym za to ze teściowa pierwsza nim pojechała ...
No matki mężów są pojeb...e ...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Flammie
Fanka BB :)
Kurcze, synek mi sie znowu tak drapnal w uszko, ze krwawil sporo jak na taka ranke.. Piłuje mu te pazurki a i tak sie zdarza mu drapnac
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
paula_dabro
Hej,
Ja tez planuje kolejna ciaze za rok. Tzn jak maly bedzie sie zblizal do roczku to bedziemy sie starac. Troche sie boje ale nie ja jedna bede miala kolejne dziecko.
Z tymi poronieniami masakra i przedwczesnymi porodami. Nie wiem co to sie dzieje...
Ja mam jutro wizytacje tesciowej na obiedzie. I dzisiaj chodze krece sie i nic nie zrobione. Jedynie beza sie piecze i buraki ugotowane. Ech...
Ja szczepilam 6w1 i nic na szczescie nie bylo. Taka jestem skolowana tymi szczepionkami ze juz nie wiem co lepsze a co gorsze...modle sie tylko zeby moje dziecko nie mialo zadnych powiklan.
U nas dzisiaj spadl grad i byla burza :O
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez planuje kolejna ciaze za rok. Tzn jak maly bedzie sie zblizal do roczku to bedziemy sie starac. Troche sie boje ale nie ja jedna bede miala kolejne dziecko.
Z tymi poronieniami masakra i przedwczesnymi porodami. Nie wiem co to sie dzieje...
Ja mam jutro wizytacje tesciowej na obiedzie. I dzisiaj chodze krece sie i nic nie zrobione. Jedynie beza sie piecze i buraki ugotowane. Ech...
Ja szczepilam 6w1 i nic na szczescie nie bylo. Taka jestem skolowana tymi szczepionkami ze juz nie wiem co lepsze a co gorsze...modle sie tylko zeby moje dziecko nie mialo zadnych powiklan.
U nas dzisiaj spadl grad i byla burza :O
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Flammie
Toteczka83
My juz nie planujemy dzieci bo boimy się, że drugie też bedzie takie wymagajace a my mlodzikami juz nie jestesmy. A co do zachodzenia w ciaze to po 11 latach zwiazku postanowilismy sprobowac bez zabezpieczenia i zdac sie na los. Dodam, że rano jeszcze mialam koncowke miesiaczki i po tym jednym razie dzidziuś
Ale nie ma co się dziwić na temat poronien. Niech w nas więcej chemii pakują, później mamy choroby autoimmunologiczny i kto wie co jeszcze, a będą nas leczyć naprotechnologia która na pewno bardzo pomoże... grrrr
Sama jestem po 2, Filip jest moim cudem, dosłownie cudem.
A ja mam nadzieję że będzie mi dane mieć drugie dziecko i będzie to łatwiejsze
Sama jestem po 2, Filip jest moim cudem, dosłownie cudem.
A ja mam nadzieję że będzie mi dane mieć drugie dziecko i będzie to łatwiejsze
iwonaimaja
ja też nie mówię jeszcze koniec nie będziemy się starać ale mam nadzieję na jakąś wpadkę
moi poszli na mecz a ja siedzę z niunią sama w sumie to jestem sama bo mała śpi
15 listopada u nas na stadionie ma grać reprezentacja Polski U21 i będzie kilku zawodników z reprezentacji tej starszej bilety już zamówione
moi poszli na mecz a ja siedzę z niunią sama w sumie to jestem sama bo mała śpi
15 listopada u nas na stadionie ma grać reprezentacja Polski U21 i będzie kilku zawodników z reprezentacji tej starszej bilety już zamówione
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja mysle o różnicy okolo 4 lat ale planowac mozna a wychodzi jak wychodzi dzis przestawiam synka o 30 minut, ciekawe jak mi pojdzie tym bardziej ze juz dlugo nie spal
reklama
Aga30+
Dziękuję dziewczyny za trochę otuchy. Dzisiaj mój mąż przemiły dla mnie i wyprzepraszał jak tylko mógł, powiedział że sie zmieni[emoji53] moja teściowa zawsze gra pierwsze skrzypce i jest osobą bardzo dominującą na szczęście stara się hamować. Co do dzieci mam wymarzoną trójeczke ale gdyby była 4 to bym nie płakała. Mąż chciałby bardzo syna narazie mu nie wyszło [emoji38]